6. oktober 2019

U17 kæmpede sig til sejr i Esbjerg

Spillet var ikke til topkarakter i U17-kampen lørdag i Esbjerg, men det var ros til SIF-spillerne for at “krige” sejren på 4-2 hjem.

Når spillet ikke kører i store dele af kampen skal der nogle gange fight til for at hive en sejr hjem. Det var netop, hvad SIF’s U17-hold gjorde i Esbjerg lørdag eftermiddag, hvor det blev til en sejr på 4-2.

– Generelt var kampen i  lidt rodet udover de første 25 minutter. Men drengene skal have stor ros for at spille med det rette mindset, og på en dag, hvor spillet ikke var champagnebold, var det fedt at vi kunne “krige” en sejr hjem til sidst, siger U17-træner Casper Røjkjær.

SIF indledte kampen godt og havde i de første 25 minutter et godt greb om kampen. Det var dog Esbjerg, der fik scoret til 1-0, men Asbjørn Bøndergaard, som gjorde comeback efter en skadespause, fik  hurtigt udlignet.

SIF kom godt ud til 2. halvleg og scorede efter et minut ved Jonathan Lind efter godt forarbejde af Eskild Dall. Esbjerg kom på 2-2, men SIF’erne lavede to flotte mål ved Lasse Kaihøj og Magnus Bøttker.

Med sejren krøb SIF op på niendepladsen med syv point efter to sejre, en uafgjort kamp og fire nederlag hidtil i sæsonen..

SIF spiller igen om en uge. På lørdag kl. 13.00 er der udekamp i Brøndby.

U17 Liga, 7. runde, lørdag 5. oktober kl. 15.15 på Esbjerg Atletikstadion:
Esbjerg – Silkeborg IF 2-4 (1-1)
Mål: 1-0 Noah Leveaux (21.), 1-1 Asbjørn Bøndergaard (28.), 1-2 Jonathan Lind (46.), 2-2 Noah Leveaux (52.), 2-3 Lasse Kaihøj (68.), 2-4 Magnus Bøttker (73.)