Sæsonkort / abonnement

Priser for sæsonkort 2024/2025:

Køb sæsonkort her: billet.silkeborgif.com.

 Mascot-tribune (langside)Familie-afsnitDen Røde Tribune
(stemningsafsnit)
 StåSiddeStåSiddeStåSidde
Sæsonkort      
Voksen1800,001000,001000,001000,00
Barn900,00600,00600,00600,00
Pensionist1300,00900,00900,00900,00
 • Du skal have en konto i vores billetsystem for at kunne købe sæsonkort, så vi anbefaler at oprette en konto på forhånd.
 • Log ind på din konto på – Gå til forsiden, hvis du ikke allerede er der.
 • Find og vælg plads – det er de blå der er ledige. (Dem med Rød omkring og de GRÅ – er optaget/reserveret)
 • Indtast din e-mail i feltet “Modtagers e-mail”. OBS: du kun kan have ét sæsonkort pr. e-mail. (profil) 
 • Følg vejledningen og tryk næste og afslut køb.
  Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. Abonnement til sæsonen 2024/2025:

Til Den Røde Tribune som abonnement – betaling hver måned.  

 • Adgang til alle hjemmekampene i både 3F Superligaen og Pokalturneringen 
 • Pris 90,- kroner om måneden (og 50,- kroner for børn under 16 år). 
 • Opret konto hvis du ikke har en. 
 • Log ind på din konto på – Gå til forsiden, hvis du ikke allerede er der.
 • Find og vælg plads – Den røde tribune. Indtast din e-mail i feltet “Brugernavn”. OBS: du kun kan have ét abonnement pr. e-mail. (profil) 
 • Følg vejledningen og tryk næste og afslut køb.
  Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort som du har på telefonen. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. Det fysiske kort skal hentes i billethuset på kampdage.

Fordelene med sæsonkort eller abonnement:

 • Adgang til hjemmekampe i 3F Superligaen på JYSK park.
 • Adgang til pokalkampe på Jysk park (indtil finalen).
 • *Forkøbsret til hjemmekampe, når vi spiller i Europa i sæsonen 24/25 (48 timer til at købe inden det går i alment salg). Giver mulighed for køb af 2 stk. billetter pr. sæsonkort eller abonnement.
 • Mulighed for præmie – **VIP-forplejning til udvalgt kamp, hvis du har en god belægningsgrad sæsonen igennem – samt mulighed for at vinde sixpack.
 • To fribilletter til udvalgte kampe (tag en ven med til fodbold).

Dit abonnement gælder fra den dag, hvor du opretter det. Tegner du dit abonnement den 15. i en måned, så gælder dit abonnement fra den dato og du har adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen – Såfremt abonnementet er tegnet senest 2 timer før kampstart.

Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. 

Det er muligt at købe mere end ét abonnementskort, men der kan kun købes ét kort ad gangen og kun med unikke email-adresser i feltet “Modtagers email”. Klik på banneret for abonnementskort på billet.silkeborgif.com vælg afsnit C1.
Herefter skal du igennem to steps:

·         Indtast dine kortoplysninger

·         Godkend din bestilling

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du f.eks. tilmelder dig og betaler den 10 i en måned, vil du fremover bliver trukket den 10. i hver måned.

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement, du skal dog være opmærksom på bindingsperioden samt opsigelsesperioden.  Men du skal huske at bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage. Har du for eksempel en betalingsdato d. 15. oktober, og opsiger dit abonnement d. 30. oktober. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 15. november, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 15. december.

Du kan selvfølgelig benytte dit sæsonkort frem til sidste dag i betalingsperioden. 

VIGTIG: Vil du opsige dit abonnement skal du sende besked/MAIL til Billet@silkeborgif.com med oplysninger om kortnr. og navn.

Det er fordi at den samlede pris for et abonnement er fordelt over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis ikke ekstra i måneder, hvor der er 3 eller flere hjemmekampe.

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet. 

Dit abonnementskort er ikke personligt. Derfor må du gerne udlåne det til en ven eller bekendt, hvis du ikke selv kan komme til en kamp. Du kan konvertere dit kort til en billet indtil to timer før kampstart. Billetten kan du hente som en PDF-fil og sende til din ven. 

Har du mistet dit fysiske kort, kan du bestille et nyt ved at kontakte os inden for administrationens åbningstid. Det koster et kortgebyr på 100 kr. at få genudstedt et nyt kort. Når der udstedes et nyt kort, spærres det gamle for at undgå misbrug

Vigtigt: Er der kampe hvor du ikke skal bruge dit sæsonkort, kan du nemt frigive din plads til en anden: 

 1. Log ind på din konto på Billet.silkeborgif.com og klik på funktioner
 2. Klik på ”frigiv plads/videregiv billet”.
 3. Vælg kamp og klik ”Frigiv min plads”  - tak din plads er nu frigivet til denne kamp.

Er I en gruppe, der plejer at følges til fodbold? Så brug den nye venne-funktion på billetsiden. Her kan man med email-adresser tilføje hinanden som venner, så I har adgang til hinandens sæsonkort, abonnementer og billetter i billetsystemet. Sådan kan du også fra din egen profil håndtere, hvis du ejer flere sæsonkort eller har børn med sæsonkort eller abonnementer. For at være venner, skal begge profiler acceptere venskabet i systemet.

Log ind på din egen profil på https://billet.silkeborgif.com/

Tryk på dit navn i højre hjørne og vælg 'Min Konto'

Udfyld din vens e-mail under 'Anmod ven' og tryk på knappen

Din ven modtager nu en e-mail med din anmodning om venskab

Hvis du har en god belægningsgrad på dit sæsonkort eller abonnement sæsonen igennem, så deltager du hen mod slutningen af sæsonen i en lodtrækning om en lækker præmie.

Du kan vinde en VIP-forplejning til udvalgt kamp eller en sixpack.

Nærmere info følger.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen