Sæsonkort / abonnementAbonnement til sæsonen 2023/2024:

Den Røde Tribune i abonnements-form – adgang til alle hjemmekampene i både 3F Superligaen og Pokalturneringen for kun 75,- kroner om måneden (og 35,- kroner for børn under 16 år). 

Du skal have en konto i vores billetsystem for at kunne købe abonnement,  så vi anbefaler at oprette en konto på forhånd.

Log ind på din konto på – Gå til forsiden, hvis du ikke allerede er der.

Find og vælg plads – Den røde tribune 

Indtast din e-mail i feltet “Brugernavn”. OBS: du kun kan have ét abonnement pr. e-mail. (profil) 

Følg vejledningen og tryk næste og afslut køb.
Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. 

Køb abonnement her: billet.silkeborgif.com.

 

Priser for sæsonkort 2023/2024:

Køb sæsonkort her: billet.silkeborgif.com.

 Mascot-tribune (langside)Familie-afsnitFanzone
 StåSiddeStåSiddeStåSidde
Sæsonkort      
Voksen1600,00900,00900,00900,00
Barn800,00500,00500,00500,00
Pensionist1200,00800,00800,00800,00

Du skal have en konto i vores billetsystem for at kunne købe sæsonkort, så vi anbefaler at oprette en konto på forhånd.

Log ind på din konto på – Gå til forsiden, hvis du ikke allerede er der.

Find og vælg plads – det er de blå der er ledige. (Dem med Rød omkring og de GRÅ – er optaget/reserveret)

Indtast din e-mail i feltet “Modtagers e-mail”. OBS: du kun kan have ét sæsonkort pr. e-mail. (profil) 

Følg vejledningen og tryk næste og afslut køb.
Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. 

 

FAQ om abonnement:

 

Hvornår gælder mit abonnement fra?

Dit abonnement gælder fra den dag, hvor du opretter det. Tegner du dit abonnement den 15. i en måned, så gælder dit abonnement fra den dato og du har adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen – Såfremt abonnementet er tegnet senest 2 timer før kampstart.

Er det et digitalt kort?

Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 100,- i oprettelse. 

 

Hvordan køber jeg et abonnement?

Det er muligt at købe mere end ét abonnementskort, men der kan kun købes ét kort ad gangen og kun med unikke email-adresser i feltet “Modtagers email”. Klik på banneret for abonnementskort på billet.silkeborgif.com vælg afsnit C1.
Herefter skal du igennem to steps:

  • Indtast dine kortoplysninger
  • Godkend din bestilling

 

Hvordan foregår betalingen?

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du f.eks. tilmelder dig og betaler den 10 i en måned, vil du fremover bliver trukket den 10. i hver måned.

 

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement, du skal dog være opmærksom på bindingsperioden samt opsigelsesperioden.  Men du skal huske at bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage. Har du for eksempel en betalingsdato d. 15. oktober, og opsiger dit abonnement d. 30. oktober. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 15. november, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 15. december. Du kan selvfølgelig benytte dit sæsonkort frem til sidste dag i betalingsperioden. VIGTIG: Når du vil opsige skal du sende besked/MAIL til Billet@silkeborgif.com med oplysninger om kortnr. og navn.

 

Hvorfor betaler jeg i alle 12 måneder?

Det er fordi at den samlede pris for et abonnement er fordelt over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis ikke ekstra i måneder, hvor der er 3 eller flere hjemmekampe.

 

Hvornår skal jeg forny mit abonnement?

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet.

 

Udlån af abonnementskort/konverter billet?

Dit abonnementskort er ikke personligt. Derfor må du gerne udlåne det til en ven eller bekendt, hvis du ikke selv kan komme til en kamp. Du kan konvertere dit kort til en billet indtil to timer før kampstart. Billetten kan du hente som en PDF-fil og sende til din ven. 

Mistet abonnementskort, Glemt abonnementskort, Defekt abonnementskort?

Har du mistet dit fysiske kort, kan du bestille et nyt ved at kontakte os inden for administrationens åbningstid. Det koster et kortgebyr på 100 kr. at få genudstedt et nyt kort. Når der udstedes et nyt kort, spærres det gamle for at undgå misbrug

 

 

Er der kampe hvor du ikke skal bruge dit sæsonkort, kan du nemt frigive din plads til en anden: 

Scroll til toppen

Menu