U15

Øverst fra venstre: Bertram Binggeli, Simon Thanning, Sebastian Laustsen, Malthe Boris, Julius Askou, Elias Kruse, Julius Nielsen, Tobias Sørensen.
Midten fra venstre: Peter Ager, Marcus Vedel, Sebastian Biller, Lasse Abildgaard, Jonas Halkier, Oscar Bisballe, Kasper Vestergaard, Andreas Gjødvad
Nederst fra venstre: PC Hansen, Christian Spørring, Marcus Ryberg, Magnus Morgenstern, Oliver Bjerregaard, Kristian Pedersen, Marcus Friis, Villum Dalsgaard, Benjamin Johansen

I sæsonen 2020/2021 består U15-holdet af spillere født i år 2006. De fleste af spillerne på holdet har fået deres fodboldudvikling på klubbens egne U13 og U14-hold eller er kommet til tidligere gennem SIF Fodboldskolen.

Holdet træner flere gange om ugen, både morgener og eftermiddage, og deltager i elitære aktiviteter i ind- og udland. Træningen fokuserer både på spillernes individuelle kompetencer og udvikling og på holdet som samlet enhed.

Mange af spillerne går i 8. klasse på Talent Team sammen med flere af byens største talent er inden for flere forskellige idrætsgrene. Her indgår den elitære fodboldtræning i SIF som en fast del af skoleskemaet, så der opnås en meget tæt kobling mellem skole og fodboldudvikling. I løbet af skoleåret vil spillerne indgå i en individuel dialog om det videre skoleforløb i og efter 9. klassetrin, hvor det er muligt at tage et år på Silkeborg Efterskole eller en tre-årig ungdomsuddannelse på Silkeborg Fodbold College.

Silkeborg IFs U15-hold spiller i den landsdækkende U15 Ligaen under DBU. Følg med i U15-holdets kampprogram og se stillingen i puljen her. 

Trænerteamet:

Cheftræner: Peter Ager Kristensen
Assistenttræner: Benjamin Johansen
Fysioterapeut: Andreas Gjødvad
Fysisk træner: Rasmus Hansen
Målmandstræner: Oliver Rosengren
Mentaltræner: Jane Meyer-Zeuthen
Ungdomsudviklingstræner: PC Hansen

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 31. oktober kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu