Talent

SILKEBORG IF TALENT

VISION:

Vi ønsker at være et unikt talentudviklingsmiljø, som primært uddanner lokale spillere – sekundært spillere i et bredere perspektiv – til et nationalt og internationalt topniveau.

 

I Silkeborg IF’s talentafdeling handler det om at give unge talenter fra Silkeborg og Søhøjlandet optimale forhold. Gennem god børnetræning hos vores samarbejdsklubber sluses spillere ind i SIF via ATK+. Herfra videre til vores elitehold kombineret med gode skoletilbud. Efter endt ungdomstid har spillere gennem tiden haft et fantastisk kammeratskab, gode skolefærdigheder og for de mest talentfulde spillere en fremtid som professionel fodboldspiller.
Silkeborg IF har gennem de sidste år haft spillere på diverse ungdomslandshold – ligeledes er der flere spillere på Silkeborg IF’s førstehold, som har deres baggrund fra Silkeborg og SIF. Spillere som Rasmus Carstensen, Gustav Dahl, Sebastian Jørgensen er eksempler herpå.
I udenlandske klubber har vi spillere som Kasper Dolberg, Robert Skov og Magnus Mattsson, som kan se tilbage på en god tid i SIF og Silkeborg.

Her på siden kan der læses mere om, hvordan talentarbejdet foregår i og omkring Silkeborg IF, ligesom klubbens fem elitehold kan følges. Det er bl.a. fra disse, fremtidens førsteholdsspillere skal komme, og vi ser derfor et stort aktiv i at give omverden et indblik i holdenes og spillernes udvikling.

Scroll til toppen