Talent

SILKEBORG IF TALENT

I Silkeborg IFs talentafdeling handler det om at give de enkelte talenter den optimale udvikling helt fra U12 til U19 og i bedste fald til debut på førsteholdet. For at tage det sidste skridt mod en hverdag som professionel fodboldspiller kræver det både en vis mængde talent, men langt hen ad vejen handler det om hårdt arbejde og den rette indstilling. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen har derfor sammen med alle ungdomselitetrænerne fundet frem til en række aldersrelaterede mentale fokuspunkter, som sammen med målrettet fodboldtræning skal give spillerne de bedste forudsætninger for at nå det overordnede slutmål om at spille 3F Superliga på SIFs førstehold.

De unge talenter står i kø for at blive rykket op på Silkeborg IF’s bedste hold, hvor flere af dem allerede er slået igennem. I de senere år er Jens Martin Gammelby, Gustav Dahl, Robert Skov, Sammy Skytte og Tobias Salquist de første – og bedste – eksempler på spillere, der har taget turen hele vejen gennem Talent Team og Silkeborg Fodbold College for til sidst at blive indlemmet i førsteholdstruppen. I den nuværende trup er spillere som Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels, Magnus Mattsson, Jeppe Gertsen, Valance Nambishi og Oscar Hedvall eksempler på spillere, der er gået hele vejen.

Her på siden kan der læses mere om, hvordan talentarbejdet foregår i og omkring Silkeborg IF, ligesom klubbens fem elitehold kan følges. Det er bl.a. fra disse, fremtidens førsteholdsspillere skal komme, og vi ser derfor et stort aktiv i at give omverden et indblik i holdenes og spillernes udvikling.

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 31. oktober kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu