Silkeborg Efterskole

silkeborg_efterskoleFodboldlinjen på Silkeborg Efterskole er for alle, der brænder for fodbold og har lyst at udfordre sit talent. Fodboldtræningen foregår i samarbejde mellem Silkeborg Efterskole, Silkeborg IF og Silkeborg Fodbold College, hvilket giver garanti for, at eleverne får et indgående kendskab til, hvad det kræver at nå sine mål med fodboldspillet.

Træningen på fodboldlinjen varetages af cheftræneren på Silkeborg Efterskole, Mads Steen, og SIFs U17-træner, Jesper Mikkelsen. I løbet af de seneste tre år har Silkeborg Efterskole haft fire elever med på de danske ungdomslandshold, mens otte af skolens tidligere elever Thomas Nørgaard, Jens Martin Gammelby, Jeppe Okkels, Sammy Skytte, Jeppe Gertsen, Magnus Mattsson, Valance Nambishi og Kasper Dolberg enten er eller har været en del af SIFs Superligatrup. Vigtigst er det dog, at rigtig mange elever på mange områder har oplevet et givtigt efterskoleår, hvor en målrettet fodbolduddannelse har været kombineret med et efterskoleforløb med stort personligt udbytte.

Der er træning på skolen tre gange ugentligt hele skoleåret på både almindelige græsbaner og kunstgræs. De dygtigste spillere får desuden mulighed for at indgå i træningen på Silkeborg Fodbold College. Som supplement til den regulære fodboldtræning kan træningen, især i vinterperioden, indeholde teori, styrketræning, anden formel fysisk træning og fælles idrætsundervisning med skolens øvrige elever.

Elever på Silkeborg Efterskoles fodboldlinje undervises i indhold fra Silkeborg IFs træningsmanual, som indebærer udvikling inden for de klassiske hovedområder, teknik, fysik og taktik, i en målrettet træningskultur, hvor der også er fokus på spillernes personlige udvikling igennem den mentale tilgang til spillet. Disse temaer evalueres dels på banen, men også ved personlige spillerudviklingssamtaler.

Som elev på fodboldlinjen på Silkeborg Efterskole er der mulighed for at spille fodbold i forskellige klubber og på forskellige niveauer i Silkeborg om eftermiddagen. Silkeborg Efterskole hjælper dig med at formidle kontakten til den ønskede klub og støtter ligeledes op med betaling af kontingent.

Spørgsmål med specifikt fokus på fodboldlinjen kan rettes til enten Mads Steen eller Jesper Mikkelsen.

Mads Steen, Silkeborg Efterskole, på telefon 26 14 71 96 eller på mail mads.steen@fibermail.dk
Jesper Mikkelsen, U19-elitetræner i SIF, på telefon 22 78 97 78 eller på mail jm@silkeborgif.com

Besøg Silkeborg Efterskole. Klik her

Næste Kamp

3F Superliga

Programsættes senere
Scroll til toppen

Menu