Fodbolduddannelse i SIF

Et af de allervigtigste ben i SIFs talentstruktur er koblingen til uddannelse, som er med til at sikre de bedste rammer og en tydelig kobling mellem elitesport og uddannelse. Det er særligt vigtigt i de år, hvor træningsmængden stiger, og kravene vokser sig større, hvilket de i vores struktur særligt begynder at gøre på U14, hvor de fleste af vores spillere begynder i 7. klasse på Talent Team på Sølystskolen. Herfra og frem til endt ungdomsuddannelse fortsætter intensiteten af træningen med at stige.

I sidste ende er det væsentligste for SIF, at vi kan stå inde for, at drengene gives de bedste muligheder for at indfri deres fodboldpotentiale, at de får en god uddannelse, og at de rammer, som de optræder i, kommer til at sætte et positivt og givtigt præg på deres personlige udvikling i nogle vigtige ungdomsår.

De ansatte, som optræder i denne struktur, vil gøre deres bedste for at sikre disse mål. Vi er vort ansvar bevidst, og tror på, at vi har muligheden for at give de drenge, som gennemgår vores struktur noget helt ekstraordinært med på vejen. Vi er naturligvis dybt afhængige af et godt samarbejde med såvel spillere som forældre.

Vores særkende er, at vi går efter det optimale i et konkurrencemiljø, hvor man skal yde sit bedste som individ og som team. Der er vigtig læring at hente i forhold til, hvordan man holder fast i processen og de langsigtede mål, selv om der i et elitemiljø altid vil være en risiko for, at man ikke når sine mål. Men bevidstheden og erfaringerne med at forsøge vil uden tvivl komme SIFs drenge til gode i deres videre livsforløb, og i sidste ende vil det også udmønte sig i dygtige og mentalt stærke spillere, som kan repræsentere SIF på allerbedste vis i de kommende år ud fra værdierne overskud, format og vilje.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen