Presse

Silkeborg IF og pressen

Hverdag:

Silkeborg IFs spillere og trænere står til rådighed for pressen umiddelbart efter alle træninger på JYSK park. Aftaleforespørgsler og specifikke ønsker rettes til kommunikationsdirektør Michael Ravn – mr@silkeborgif.com eller 5455 0900. TV-interviews skal foretages med sponsorvæg som baggrund og/eller med den interviewede iført SIFs hjemmebanetrøje/træningstøj, hvis ikke andet er aftalt.

3F Superligaen – Akkreditering:

Akkreditering til SIF’s kampe i Alka Superliga sker gennem Divisionsforeningens fælles akkrediteringssystem.

Send en mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.). Hvis din anmodning godkendes, vil du i løbet af max to arbejdsdage blive oprettet i systemet og modtage et password til selvakkrediteringen på Superliga.dk. Herefter kan du via login-feltet i øverste højre hjørne på forsiden på Superliga.dk logge dig på systemet og selv akkreditere dig til kampene. Ved rettidig akkreditering skal man angive om man har brug for bordplads i presseområdet. Bordpladserne forbeholdes derfor de journalister, der har anmodet om reservation.

Adgang for pressen til JYSK park foretages gennem den særlige presseindgang til højre for hovedindgangen til Reimar-foyeren.

Superligaens mediemanual kan ses her for detaljer vedr. pressens arbejdsforhold.


Parkering:

14 afmærkede parkeringspladser for pressen findes bag 17-tribunen (endetribunen mod øst ud for Familietribunen) 

Stillfotografer:

Udlevering af fotovest foregår i pressens arbejdsrum ved presseindgangen. Herfra er der udgang til banen.
Der er fri wifi på hele JYSK park. Holdopstillinger er tilgængelige i pressens arbejdsrum senest 55 minutter før kampstart.


TV-fotografer:

Oversigtskort over kamera-placeringer på Svalegangen over Jyske Bank-tribunen er ophængt på stedet. Fotografer bag målene SKAL stille sig i mellemrummene mellem banderne. Der skal kvitteres for udlevering af fotovest – og denne skal afleveres tilbage efter endt arbejde på JYSK park.

Presserum:

På Jyske Bank-tribunen forefindes pressepladserne. Adgang hertil fra pressens arbejdsrum.

Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank-tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Her vil der også være mad og drikke forbeholdt arbejdende pressefolk.

Sendeforhold:

Wifi-adgang er tilgængelig overalt på JYSK park.

Kommentatorbokse:

Der findes separat kommentatorboks til følgende medier: Danmarks Radio og den på dagen rettighedshavende TV-station. Disse forefindes på 3. sal, hvortil der er adgang med elevator eller ad det østlige trappetårn. 

Sponsorvæg og pressezoner:

Der henstilles til, at spillere, trænere og ledere TV-interviewes med sponsorvæg som baggrund i Flash Zone – både før og efter kampen. Det samme gælder for Mixed Zone-akkrediterede medier med levende billeder. Superflash-interviews undtaget. Angivelse af Pressezoner samt yderligere info i Mediemanualen.

Hjemmehold:

Silkeborg IFs omklædningsrum er lukket for pressen.

Udehold:

Det er op til udeholdet at fastsætte og håndhæve egne retningslinjer for adgang til omklædningsrum.

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 31. oktober kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu