Presse

Silkeborg IF og pressen

Hverdag:

Silkeborg IFs spillere og trænere står til rådighed for pressen umiddelbart efter alle træninger på Søholt. Aftaleforespørgsler og specifikke ønsker rettes til kommunikationschef Niels Frydenlund. TV-interviews skal foretages med sponsorvæg som baggrund og/eller med den interviewede iført SIFs hjemmebanetrøje/træningstøj, hvis ikke andet er aftalt.

1. division – Akkreditering:

Akkreditering til SIF’s kampe i 1. division sker ved henvendelse til kommunikationschef Niels Frydenlund på mail: fryd@silkeborgif.com

Alka Superliga – Akkreditering:

Akkreditering til SIF’s kampe i Alka Superliga sker gennem Divisionsforeningens fælles akkrediteringssystem.

Send en mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.).

Hvis din anmodning godkendes, vil du i løbet af max to arbejdsdage blive oprettet i systemet, og modtage et password til selvakkrediteringen på Superliga.dk.

Herefter kan du via login-feltet i øverste højjre hjørne på forsiden på Superliga.dk logge dig på systemet og selv akkreditere dig til kampene.

Ved rettidig akkreditering skal man angive om man har brug for bordplads i presseområdet. Bordpladserne forbeholdes derfor de journalister, der har anmodet om reservation.

Adgang for pressen til JYSK park foretages gennem den særlige presseindgang til højre for hovedindgangen til Reimar-foyeren.

Superligaens mediemanual kan ses her for detaljer vedr. pressens arbejdsforhold.

Superligaens mediemanual kan ses her for detaljer vedr. pressens arbejdsforhold.
Forhold på JYSK park, se side 34-35

Parkering:

Afmærkede pladser for pressen findes bag endetribunen mod øst.

Stillfotografer:

Udlevering af fotovest foregår i pressens arbejdsrum ved presseindgangen. Herfra er der udgang til banen.
Der er fri wifi på hele JYSK park.

Holdopstillinger er tilgængelige i pressens arbejdsrum senest 55 minutter før kampstart.

TV-fotografer:

Oversigtskort over kamera-placeringer på Svalegangen over Jyske Bank-tribunen er ophængt på stedet. Fotografer bag målene SKAL stille sig i mellemrummene mellem banderne.
Der skal kvitteres for udlevering af fotovest – og denne skal afleveres tilbage efter endt arbejde på Mascot Park.

Presserum:

På Jyske Bank tribunen forefindes pressepladserne. Adgang hertil fra pressens arbejdsrum.

Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank-tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Her vil der også være mad og drikke forbeholdt arbejdende pressefolk.

Sendeforhold:

Wifi-adgang er tilgængelig overalt på JYSK park.

Kommentatorbokse:

Der findes separat kommentatorboks til følgende medier: Danmarks Radio og den på dagen rettighedshavende TV-station. Disse forefindes på 3. sal, hvortil der er adgang med elevator eller ad det østlige trappetårn. Ekstra kommentatorboks haves – kan muligvis reserveres ved henvendelse til kommunikationschef Niels Frydenlund.

Sponsorvæg og pressezoner:

Der henstilles til, at spillere, trænere og ledere TV-interviewes med sponsorvæg som baggrund i Flash Zone – både før og efter kampen. Det samme gælder for Mixed Zone-akkrediterede medier med levende billeder. Superflash-interviews undtaget. Angivelse af Pressezoner samt yderligere info i Mediemanualen.

Hjemmehold:

Silkeborg IFs omklædningsrum er lukket for pressen.

Udehold:

Det er op til udeholdet at fastsætte og håndhæve deres egne retningslinier for adgang til omklædningsrum.

Næste Kamp

3F SUPERLIGA

FREDAG 6. AUGUST KL. 18.30

KØB BILLET TIL SIF-VFF
Fredag 6. aug kl. 18.30 

KLIK HER
close-link
Scroll til toppen

Menu