Presse

Silkeborg IF og pressen

Hverdag:

Silkeborg IFs spillere og trænere står til rådighed for pressen umiddelbart efter alle træninger på JYSK park. Aftaleforespørgsler og specifikke ønsker rettes til kommunikationschef Thomas Nørgaard Andersen – tna@silkeborgif.com eller 6146 2635. TV-interviews skal foretages med sponsorvæg som baggrund og/eller med den interviewede iført SIFs hjemmebanetrøje/træningstøj, hvis ikke andet er aftalt.

3F Superligaen – Akkreditering:

Akkreditering til SIF’s kampe i Alka Superliga sker gennem Divisionsforeningens fælles akkrediteringssystem.

Send en mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.). Hvis din anmodning godkendes, vil du i løbet af max to arbejdsdage blive oprettet i systemet og modtage et password til selvakkrediteringen på Superliga.dk. Herefter kan du via login-feltet i øverste højre hjørne på forsiden på Superliga.dk logge dig på systemet og selv akkreditere dig til kampene. Ved rettidig akkreditering skal man angive om man har brug for bordplads i presseområdet. Bordpladserne forbeholdes derfor de journalister, der har anmodet om reservation.

Adgang for pressen til JYSK park foretages gennem den særlige presseindgang til højre for hovedindgangen til Reimar-foyeren.

Superligaens mediemanual kan ses her for detaljer vedr. pressens arbejdsforhold.

 

Parkering:

14 afmærkede parkeringspladser for pressen findes bag 17-tribunen (endetribunen mod øst ud for Familietribunen) 

Stillfotografer:

Udlevering af fotovest foregår i pressens arbejdsrum ved presseindgangen. Herfra er der udgang til banen.
Der er fri wifi på hele JYSK park. Holdopstillinger er tilgængelige i pressens arbejdsrum senest 55 minutter før kampstart.

 

TV-fotografer:

Oversigtskort over kamera-placeringer på Svalegangen over Jyske Bank-tribunen er ophængt på stedet. Fotografer bag målene SKAL stille sig i mellemrummene mellem banderne. Der skal kvitteres for udlevering af fotovest – og denne skal afleveres tilbage efter endt arbejde på JYSK park.

Presserum:

På Jyske Bank-tribunen forefindes pressepladserne. Adgang hertil fra pressens arbejdsrum.

Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank-tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Her vil der også være mad og drikke forbeholdt arbejdende pressefolk.

Sendeforhold:

Wifi-adgang er tilgængelig overalt på JYSK park.

Kommentatorbokse:

Der findes separat kommentatorboks til følgende medier: Danmarks Radio og den på dagen rettighedshavende TV-station. Disse forefindes på 3. sal, hvortil der er adgang med elevator eller ad det østlige trappetårn. 

Sponsorvæg og pressezoner:

Der henstilles til, at spillere, trænere og ledere TV-interviewes med sponsorvæg som baggrund i Flash Zone – både før og efter kampen. Det samme gælder for Mixed Zone-akkrediterede medier med levende billeder. Superflash-interviews undtaget. Angivelse af Pressezoner samt yderligere info i Mediemanualen.

Hjemmehold:

Silkeborg IFs omklædningsrum er lukket for pressen.

Udehold:

Det er op til udeholdet at fastsætte og håndhæve egne retningslinjer for adgang til omklædningsrum.Thomas 

Scroll til toppen