SIF Nyheder

SIF henter Lukas Klitten

Silkeborg IF henter den 22-årige venstreback Lukas Klitten fra den italienske Serie B-klub Frosinone til Søhøjlandet på en lejeaftale for hele den kommende sæson.

Læs mere

Galleri: St. Pauli-SIF, testkamp

Testkampen mod det tyske 2. Bundesligahold, St. Pauli, endte 2-0 til SIF. Kampen blev spillet i Tønder for øjnene af godt 800 tilskuere, hvoraf en stor del var fans af St. Pauli, men der var også flot opbakning fra tilskuere i røde trøjer. Anders Klynge lukkede og slukkede med sit mål til 2-0.

Læs mere

Godt punktum på en fin træningslejr

Cheftræner Kent Nielsen endte med at se gode ting i 2-0 sejren over St. Pauli, som kom oven på en træningslejr, hvor truppen var blevet hårdt presset. Også Anders Klynge var tilfreds med testkampen.

Læs mere

Galleri: Norderstedt-SIF-reserver

Temperaturen var knapt så høj på Skærbæk Stadion, som den var på FCK´s træningsanlæg, da reserverne torsdag mødte tyske Eintracht Norderstedt, så denne gang spillede flere alle 90 minutter, bl.a. Anders Dahl.

Læs mere

SIF nakkede FCK i testkamp

Oscar Fuglsang scorede kampens første mål, da Silkeborg IF mandag slog FC København med 2-0 i en kamp, hvor SIF skiftede hele holdet i pausen. Også Nicolai Vallys kom på tavlen.

Læs mere

Ni college-elever fik hue på

Lørdag dimitterede ni elever fra Danmarks ældste fodbold college, nemlig Silkeborg Fodbold College, og det blev som sædvanligt fejret med forældre, trænere og bestyrelse.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 17.07., kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu