SIF Nyheder

Fanzone inden lokalbraget mod Viborg FF

I morgen kl. 18.30 tager vi imod Viborg FF i et rigtig oprykker-brag på JYSK park. Det er sæsonens første fredagskamp og der er lagt i kurven til rigtig god stemning, når Roxy Malt og Den Rullende Pølsemand besøger Fanzonen.

Læs mere

C1 er igen åben for tilskuere

Nu er det muligt at se fodbold fra øvre del af SIF’s stemningstribune ”Den Røde Tribune”. Tribune-afsnittet C1 er lavet om til siddepladser med fire rækker og nummererede pladser.

Læs mere

SIF henter gammel kending hjem

Silkeborg IF A/S ansætter pr. 1. september 42-årige Michael Ravn som ny kommunikationsdirektør. Michael Ravn var kommunikationschef i klubben fra 2005-2011 og kommer fra en stilling som Communications Director i Danish Crown.

Læs mere

Galleri: SIF-AaB

Det blev også i tredje forsøg i efterårets 3F Superliga til 0-0, da AaB søndag eftermiddag gæstede JYSK park.

Læs mere

Salquist blev Man of the Match

Lige som sidst blev det også i denne hjemmekamp en centerforsvarer, der løb med titlen som Man of the Match. Imod SønderjyskE var det André Calisir, og denne søndag eftermiddag var det Tobias Salquist.

Læs mere

Tredje uafgjorte kamp for SIF

Det kunne være gået begge veje, da SIF tog imod AaB på JYSK Park i 3F Superligaen. Begge hold havde mulighederne til at tage alle tre points i den livlige og underholdende kamp.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20. september kl. 19.00

KØB BILLET TIL SIF-AGF
Mandag 20. sep kl. 19.00 

KLIK HER
close-link
Scroll til toppen

Menu