SIF Nyheder

SIF overvandt chokstart i Skive

Der var ikke engang spillet tre minutter af torsdagens pokalkamp, før Skive IK tog føringen – men SIF rejste sig hurtigt og vandt alligevel overbevisende på Hancock Arena

Læs mere

SIF har et godt tag på Skive

Hancock Arena lægger torsdag aften græs til 2. runde-pokalkampen mellem Skive IK og Silkeborg IF. Skibonitterne har ikke besejret Søhøjlandets drenge i de seneste 10 kampe.

Læs mere

Tengstedt: SIF har en attraktiv spillestil

Søren Tengstedt trænede onsdag formiddag for første gang med sine nye holdkammerater i SIF-truppen, og den teknisk stærke offensivspiller blev især trukket til Søhøjlandet af den attraktive spillestil.

Læs mere

Galleri: Onsdagens træning

Med en varm sol, der strålede ned over JYSK park fra en septemberblå himmel, er det forståeligt, at der blev plads til smil på læben hos SIF-truppen til træningen dagen før pokalkampen torsdag aften i Skive.

Læs mere

Stüker: Det har været et godt vindue

Lige til det sidste var der hektisk aktivitet for SIFs sportschef Jesper Stüker, som inden transfervinduets lukning fik solgt Wessam Abou Ali til Vendsyssel og hentet Søren Tengstedt i AGF.

Læs mere

19 mand til Skive

Cheftræner Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til torsdagens pokalkamp på Hancock Arena i Skive – heriblandt nyerhvervelserne Robert Gojani og Søren Tengstedt.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20. september kl. 19.00

KØB BILLET TIL SIF-AGF
Mandag 20. sep kl. 19.00 

KLIK HER
close-link
Scroll til toppen

Menu