SIF Nyheder

Kent: Fantastisk ramme

Ifølge cheftræner Kent Nielsen kunne SIF-mandskabet desværre ikke på dagen leve op til den præstation, som SIF-fansene leverede på lægterne, hvor fankulturen bare er gået op og op og op.

Læs mere

Bronzefesten fusede ud

Silkeborg IF tabte sæsonens sidste hjemmekamp med 4-1 til de vestjyske ulve på en aften, hvor bronzefesten fusede ud, og hvor SIF-fansene leverede den bedste præstation.

Læs mere

Skidt weekend for U-eliten

Silkeborg IFs U19 Liga-hold lavede et flot comeback og fik 2-2 mod OB på to mål af Magnus Bøttker, mens U15 tabte til fynboerne og U13 tabte i Vildbjerg.

Læs mere

SIF vinder bronze

Søndagens resultater artede sig således, at Silkeborg IF nu ikke kan hentes på 3F Superligaens tredjeplads – og dermed er der medaljer i Søhøjlandet for første gang siden 2001.

Læs mere

Stort portræt af Kent Nielsen

I et stort portræt lavet af Discovery+ fortæller cheftræner Kent Nielsen om sit image i dansk fodbold, hvor mange opfatter cheftræneren som lidt af en old school dinosaur.

Læs mere

Fanzone til den udsolgte FCM-kamp

Silkeborg IF møder Football Club Midtjylland mandag aften til en udsolgt kamp om medaljer og europæiske billetter. Der vil igen være fanzone foran JYSK park fra klokken 17.00.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Endnu ikke programsat
Scroll til toppen

Menu