SIF Nyheder

Man of the Match: Nicolai Vallys

Det blev endnu en magisk aften på JYSK park fredag aften, da SIF besejrede Randers FC med 1-0. Nicolai Vallys bidrog i høj grad til magien, da han i overtidens sidste minut assisterede Nicklas Helenius til kampens eneste scoring.

Læs mere

Kent: Stadion eksploderede

Cheftræner Kent Nielsen takker fansene for en helt ubeskrivelig og suveræn indsats i aftenens kamp, hvor SIF til aller-allersidst nappede alle tre point i duellen mod Randers.

Læs mere

Helenius: Fuldstændig magisk

Nicklas Helenius fik JYSK park til at eksplodere til allersidst, da han headede sejrsmålet i kassen i overtiden – og han takker fansene for at presse det sidste ud af holdet med en sejr som resultat.

Læs mere

Truppen mod Randers

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en tæt og intens fight mod Randers FC fredag aften, hvortil han har udtaget 20 Silkeborg IF-spillere.

Læs mere

”Elektrisk stemning”

Lukas Engel er vild med den elektriske stemning på JYSK park for tiden – og ser frem til fredagens brag mod Randers, hvor han håber på mindst samme niveau på lægterne.

Læs mere

”Fantastic atmosphere!”

Robert Gojani nød stemningen til mandagens kamp mod AaB i fulde drag – og ”Den skaldede Modric” glæder sig til at mærke opbakningen igen mod Randers fredag.

Læs mere

Næste Kamp

3F Superliga

Endnu ikke programsat
Scroll til toppen

Menu