22. april 2024

Kent Madsen: ’Vi er blevet overvældede af interessen for pokalfinalen’

SIF’s systemer er blevet lagt ned af den massive interesse for pokalfinalen 2024. Adm. direktør Kent Madsen erkender, at SIF ikke havde regnet med så voldsom interesse for billetterne.

Der har mandagen igennem været en helt overvældende interesse for billetter til pokalfinalen 2024 på Silkeborg IF’s platforme.

Det er vi meget taknemmelige over, og det bliver en rød/hvid festdag i Parken Kristi himmelfartsdag.

Når det er sagt, så vi må i Silkeborg IF også erkende, at noget tyder på, vi har undervurderet SIF-fansenes interesse for at komme til pokalfinalen 2024.

– Det kan den helt overvældende interesse jo tyde på, siger adm. direktør Kent Madsen og fortsætter.

– Det er meget, meget positivt, at rekordmange SIF’ere har lyst til at støtte holdet til finalen i Parken 9. maj, og det bliver en kæmpe fest for alle med SIF i hjertet. Men selvfølgelig er vi meget ærgerlige over, hvis det viser sig, at nogle SIF’ere forgæves forsøger at skaffe sig billet. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os. Det må vi lægge os fladt ned og erkender.

Der er i skrivende stund stadig et par hundrede billetter at få i A11-blokken, og Kent Madsen løfter også sløret for, der vil komme flere billetter til salg senere på ugen.

– Hvis man vil ind og se SIF i pokalfinalen, så kan man stadig gå ind og købe sin billet. Men jeg er klar over, det nok er en stakket frist. Sidst på ugen vil vi frigive nogle af de billetter, der er reserveret til SIF’s ansatte, frivillige m.m. Der vil være nogle i overskud, ligesom der vil gå nogle reserverede billetter retur til SIF. Det er bare at holde øje med vores billetside, siger Kent Madsen og fortsætter.

– Hvis det skulle vise sig, at vi sælger alle vores billetter til Parken og nogle fans må gå forgæves, så kigger vi ind at arrangere et storskærmsarrangement i byen, hvor man også kan følge kampen. Det må vi kigge på, hvis det bliver tilfældet, men vi har ikke tænkt tanken før i dag, fordi den massive efterspørgsel ganske enkelt har overrasket os.

Køb din billet til pokalfinalen her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg og få svar på dine spørgsmål om pokalfinalen her: Pokalfinale 2024 (silkeborgif.com)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen