Pokalfinale 2024

Vi har modtaget rigtig mange spørgsmål vedrørende vores deltagelse i pokalfinalen 2024. Tak for det! Vi forsøger herunder at svare på de mest stillede spørgsmål.

Fordeling af pladser

De to klubber sælger selv billetter til deres respektive afsnit, hvor SIF har fået ca. 12.000 pladser i Parken.

Spørgsmål og svar

Kampen sparkes i gang kl. 17.00. Dørene til Parken åbner kl. 15.00.

SIF’s stemningstribune bliver på D-tribunen og her kommer der virkelig gang i festen! For at vi kan skabe den bedst mulige stemning er det nødvendigt at alle der står på D-tribunen synger og råber med og på alle måder bidrager aktivt til den gode stemning på tribunen.

D-tribunen består af unummererede ståpladser og vi gør opmærksom på, at der på D-tribunen kan være begrænset udsyn i perioder på grund af store flag og tifoer.

Vi holder selvfølgelig en stor fest i København som er gratis at deltage i for alle SIF-fans. Det bliver på Docken (Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn), hvor der venter SIF-fansene nogle rigtig flotte faciliteter. Den Røde Tråd spiller op til fest, og der er plads til 5000 mennesker inde og ude. Der vil være mulighed for at købe grillmad og kolde øl til fanarrangementet. Vi forventer, at der vil foregå en fanmarch fra Docken ind mod Parken inden kampstart, men det melder Fanenheden Silkeborg ud om, når detaljerne er på plads.

SPORT 24 vil også være på plads i fanzonen for at sælge masser af lækkert pokalmerchandise. Kan du ikke vente, så husk, at du allerede nu kan købe dit pokalfinaleudstyr her!

Docken er et gammelt saltlager, som i dag fungerer som spille- og eventsted. Docken har udover en stor sal også flere hyggelige områder uden for.

Der kan normalt være 5.000 gæster – inde og ude – men Docken sætter til denne festlige lejlighed barer og food trucks op på et ekstra inddraget område, ligesom gæster kan placere sig langs vandet og nyde en kold øl/vand.

Lyd fra musik og band vil også kunne høres på Dockens største udeområde, hvor der også er barer og mad.

Der forefindes toiletter M/K inden for, ligesom der vil være pissoir uden for.

Færgehavnsvej 35, 2150 København

Man skal via Kalkbrænderihavsgade, ramme Sundkrogsgade og derfra rammer man Færgehavnsvej

Metrostop Orientkaj ligger 10 minutters gang fra Docken. Vær opmærksom på, at metrolinjen til Orientkaj er M4 – som ikke er placeret på Cityring. Der kan skiftes til M4 på København H, Kongens Nytorv og Østerport.

Vi anbefaler, at biler parkerer væk fra Docken, da parkeringsmulighederne omkring området ikke er specielt gode.

Vi anbefaler at anvende offentlig transport til Docken. Husk, at der er gratis parkering i København på helligdage.

Kl. 11:30:

FANZONEN ÅBNER

Barerne åbner med kolde drikkevarer og et stort sortiment.

Mad boder og Foodtruck sælger mad, der er lidt til en hver smag.

Stor merchandise shop på Docken, hvor du kan købe Silkeborg IF's officielle pokalmerchandise til den store kamp.

Kl. 12:15

Den Røde Tråd går på scenen og spiller op til fest.

Kl. 13:00

Interview med nogle af pokalheltene fra 2001 på scenen.

Kl. 14:30

FANMARCH – Fanenheden Silkeborg arrangerer fanmarch mod Parken. Alle mand i samlet flok mod Parken!

Der er linet op op til en fantastisk SIF-fan-march fra Docken til Parken. Har du ikke mulighed for at gå de små tre kilometer ind til nationalarenaen, så er der mulighed for at tage en servicebus fra Docken til Parken.

SIF har indsat servicebusser kl. 13.45, 14.00 og 14.45.

Vi håber dog på, at alle, der kan, vil deltage i fanmarchen, da Fanenheden Silkeborg har sat alle sejl ind for en historisk, fælles vandring med højt humør som den optimale forberedelse til den store kamp.

Hvis du ikke er i stand til at tage gåturen, anbefaler vi, at du tager en af de første servicebusser, da vi ikke kan garanterer plads på den sidste shuttlebus.

Servicebusser vil køre fra Baltikavej umiddelbart uden for Docken.

Der vil være salg af alle fornødenheder, der er passende som optakt til årets største kamp. Priserne vil svare til dem, du finder på JYSK park.

Der er Carlsberg pilsner på fad på hanerne

Sodavand

Shots

Burger

Frankfurter m. brød

Et udvalg af diverse food trucks

Vores samarbejdspartner på merchandise, Sport2,4 har en stor shop på Docken, hvor du kan købe SIF's officielle merchandise til pokalfinalen. Se udvalget her.

Shoppen er placeret i den lille sal på Docken, hvor der adgang til fra både den store sal og udefra. Der vil være synlig skiltning til Sport24 – merchandiseshop.

Du kan også købe SIF's pokalfinale-merchandise ved Parken. Shop-container er opsat på hjørnet v. A og D-tribunen, som SIF´ere rammer via fanmarch.

Ja, det gør vi. Først og fremmest, så er det vigtig at pointere, at billet til kampen og billet til bustur er to separate ting.

Alle busser arrangeret af Silkeborg IF bliver sat til salg mandag d. 22. april kl. 10:00 på: https://sifosis.safeticket.dk/

Busbilletten koster 350 kr. per billet for både børn og voksne.

Der er ikke et maksimum antal for hvor mange pladser, der kan købes ad gangen.

Køber du for en større gruppe, kan I derfor frit booke jeres plads i en valgfri bus. Er I så mange, at der ikke er plads i busserne, kan du skrive en mail til cj@silkeborgif.com.

I FAMILIEBUSSER henviser vi til, at turen foregår på børnenes præmisser. Her vil være plads til liv og glade dage, men også begrænsede mængder alkohol og ro til at kunne lukke øjnene efter en lang dag og en stor oplevelse.

I ALM. FANBUSSER vil stemningen forventeligt være høj, og festen kan fortsætte hele turen igennem. Er du til fællessang, musik og kolde øl, så er dette den rigtige bus for dig.

BUS 8 – AARHUS FANBUS kører kl. 07:30 fra Godsbanen, Kjeld Tolstrups Gade 12, 8000 Aarhus og følger derfra planen for resten af dagen som de øvrige busser. Der bliver ikke sat flere busser til salg fra Aarhus, så det er efter først-til-mølle-princippet med denne ene bus.

Alle busser kører fra JYSK park kl. 07:00. Vi opfordrer til at komme i god tid, da der er mange mennesker, der skal i busserne, inden karavanekørslen mod Parken starter.

Alle private biler der kommer til JYSK park henvises til at parkere/sætte folk af på gruspladsen ud mod Ansvej.

Medbring din billet hvor dit navn og busnummer vil fremgå, enten printet eller på telefonen, den skal fremvises inden afgang.

Det er vigtigt, at du både ud og hjem benytter den bus du har bestilt plads i.

Carlsberg ønsker Silkeborg IF tillykke med pokalfinalen 2024 og giver den første omgang i busserne! Der vil kvit og frit blive udleveret en øl til alle i busserne inden afgang - der er sodavand til børnene.

Efter kampen kører busserne retur til JYSK park. Da tidspunktet for kampens afslutning ikke er kendt på forhånd, er der ikke fastsat et bestemt afgangstidspunkt. Når kampen fløjtes af og eventuel fejring er overstået, kører busserne retur til JYSK park.


Det endelige holdested for busserne er endnu ukendt, men alle med billet til busserne får direkte besked om dette, når vi ved nærmere.

Alle busserne kører til den store fanzone på Docken i Nordhavn (Færgehavnsvej 35, 2150 KBH).

Her er der rig mulighed for at varme op til den store kamp, nyde stemningen, købe merchandise og meget mere. Du kan allerede nu bestille Pokalfinale merchandise: https://www.sport24.dk/sif-pokalfinale/

Kl. 14.30 arrangerer Fanenheden Silkeborg stor fanmarch til Parken, hvor vi opfordrer alle til at gå med. Kan man ikke tage turen til fods, er der mulighed for at tage gratis shuttle bus til Parken.

Følg med på klubbens platforme hvor vi inden længe vil fortælle meget mere om den store fanzone og fanmarchen.

Vi er bekendt med flere private og virksomheder der selv arrangerer bus til Pokalfinalen.

Er du selv arrangør af en bus vil vi bede dig sende en mail til cj@silkeborgif.com så vil vi, som en ekstra serviceydelse, i nærmeste fremtid dele lidt praktisk information og opmærksomhedspunkter til dagen.

Busbilletten kan IKKE refunderes.


Det er IKKE muligt at flytte til en anden bus når billetten først er købt.

Det er IKKE muligt at blive samlet op undervejs på turen.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen