22. april 2024

Reserverne tabte til FC København

Det blev desværre også til nederlag i andetdagsgildet, da reserverne tabte 3-0 til FCK.

På en råkold – grænsende til det iskolde – mandag formiddag havde FC Københavns og SIFs reserver sat hinanden stævne på københavnernes træningsanlæg til en kamp på 45 plus 25 minutter, og heller ikke her dagen derpå kunne de røde stille meget op over for klubben fra Østerbro.

Hurtigt mål til hjemmeholdet
Allerede efter godt 10 minutters spil, hvor FCKerne satte sig på spillet, opstod der klumpspil foran Jacob Pryts´ mål, og så fik Claesson sidste fod på bolden til føringen 1-0.
Kort efter er Asbjørn Bøndergaard ved at slippe igennem, men fik et lille koket skub i ryggen, så han mistede både balance og bold.

To kæmpechancer til SIF
Gæsterne havde lige nogle minutter med momentum omkring det spillede kvarter, og Bøndergaard var nogle centimeter fra at nå et godt indlæg fra Gammelby, mens Kusk fik lagt en centring, hvor Østrøm var lige ved. Også Mads Larsen bød ind med et godt langskud.

Flere chancer til FCK
Hjemmeholdet pressede dog på rigeligt på til at presse SIF-forsvaret, og Pryts måtte have hjælp fra Laustsen, der reddede på stregen.
I 37. minut gik den så ikke længere, og Victor Froholt gjorde det til 2-0, selv om Rieper fik afværget i første omgang.

2. halvleg på kun 25 minutter
Der skete ikke meget efter pausen, og det var ikke kun på grund af den forkortede spilletid. FCK indledte dog med et skud på stolpen, og Kusk fik drevet bold hurtigt frem, men igen kneb det blev træfsikkerheden.

Efter små 70 minutter fik hjemmeholdet tildelt et hjørnespark, der ender med stor aktivitet foran SIF-målet. I første omgang fik Bøndergaard reddet på stregen, men i næsten samme moment opstod den store chance, der første til 3-0 målet. I dette tilfælde var det Orri Óskarsson, der var skarpretteren.
De 25 minutter sluttede af med en god fodparade af Pryts i målet, så dermed blev det ved de 3-0.

Træningskamp, reserver, den 22. april 2024, FCK´s træningsanlæg, 10`eren, på Jens Jessens Vej

FC København – Silkeborg IF 3-0 (2-0)
Mål: 0-1 (11) Viktor Claesson, 2-0 (37) Victor Froholdt, 3-0 (68) Orri Óskarsson

Sådan stillede SIF op: Jacob Pryts, Jens Martin Gammelby, Frederik Rieper, Sebastian Laustsen (Simon Stüker), Robin Østrøm, Mads Larsen, Lasse Madsen (46: Sebastian Biller), Oskar Boesen, Kasper Kusk, Asbjørn Bøndergaard, Callum McCowatt.

Tekst og foto: Ulla Myrhøj