Aktionærportalen

Aktionærportal og indkaldelse til generalforsamling.

På Aktionærportalen kan du bl.a. se din beholdning af Silkeborg IF Invest A/S aktier. For at modtage indkaldelse til generalforsamling pr. e-mail skal vi bede dig registrere din e-mailadresse på Aktionærportalen.

Sådan gør du:

 1. Log ind på Aktionærportalen ved at klikke her:
 2. Benyt MitID (følg herefter 3.1) eller brugernavn og adgangskode (følg herefter 3.2):
  3.1 Registrering af e-mailadresse ved login med MitID:
  Klik på menupunktet ”Indstillinger” øverst til højre på siden og herefter på ”Ret e-mail-indstillinger
  Indtast din e-mailadresse og tryk på ”Gem”. Du modtager nu en e-mail i din indbakke, klik på linket ”Bekræft din e-mailadresse” i den e-mail du lige har modtaget. Bemærk, at linket kun er gyldigt i 30 minutter. Din e-mailadresse er nu registreret i systemet.
  3.2 Registrering af e-mailadresse ved login med brugernavn og adgangskode:
  Log ind på aktionærportalen med brugernavn: «Username» og adgangskode: «Password». Herefter vil du automatisk blive bedt om at indtaste din e-mailadresse – følg anvisningerne på skærmen. Din e-mailadresse er nu registreret i systemet.

Hvis du ønsker at modtage indkaldelse til generalforsamling med posten, bedes du registrere dette på Aktionærportalen. Log på Aktionærportalen og vælg fanebladet ”Aktionæroplysninger” og herefter ”Information”, markér at du ønsker indkaldelse til generalforsamling pr. brev. Klik herefter på ”Tilmeld”.

Din depotbank opdaterer automatisk dine stamoplysninger i Aktionærportalen (navn, adresse, beholdning, m.v.). Derimod skal du selv sørge for, at din e-mailadresse er korrekt. Du kan til enhver tid opdatere din e-mailadresse på Aktionærportalen.

Såfremt du ikke har adgang til internettet og gerne vil have indkaldelse til generalforsamling tilsendt pr. brev, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8680 4477.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen