6. oktober 2019

U19: SIF-sejr med et fint defensivt snit

U19: SIF-sejr med et fint defensivt snit

Esbjerg havde mest spil lørdag eftermiddag mod SIF i U19 Ligaen, men et fint defensivt udtryk betød, at Jesper Mikkelsens mandskab tog hjem med en sejr på 3-1.

Selv om SIF fik en dårlig start og kom under pres fra start, lykkedes det SIF’s U19-hold at vinde 3-1 i Esbjerg lørdag eftermiddag, ikke mindst fordi, der var mere snit over defensiven end tidligere.

– Vi trængte til en sejr efter tre kampe med lidt skuffende præstationer og resultater, så jeg glæder mig over, at vi holdt hele vejen hjem, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

Han erkender, at det var lidt misvisende, at SIF kom foran efter et kvarters spil efter en indledning, hvor Esbjerg var bedst. Derfra kom SIF’erne lidt bedre med, og der faldt et mål til hvert hold inden pausen.

SIF startede igen dårligt efter pausen og kom under pres i det meste af 2. halvleg. Da målet til 1-3 blev scoret, fik SIF for første gang i kampen lidt længere perioder med bolden, og derfra kunne drengene køre sejren hjem.

– Vi lavede tre rigtigt fine mål, og jeg synes, at der var mere snit over vores defensiv end tidligere. På trods af overvægt af spil fik Esbjerg aldrig rigtigt spillet sig til mange store oplagte scoringsmuligheder. Vi skal være bedre med bolden, og vi smider for nemt for mange bolde væk, lyder Jesper Mikkelsens evaluering af kampen.

Med sejren kravler U19-holdet op på 8. pladsen i ligaen med 8 point efter to sejre og to uafgjorte kampe ud over de 3 nederlag i de seneste kampe.

Næste opgave er  torsdag 17. oktober, hvor SIF spiller hjemme mod AGF med kampstart på JYSK park kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 8. runde, lørdag 5. oktober kl. 13.00 på Esbjerg Atletikstadion:
Esbjerg fB – Silkeborg IF 1-3 (1-2)
Mål: 0-1 Alexander Lind (15.), 1-1 Rasmus Rejnhold (23.), 1-2 Frederik Carstensen (32.), 1-3 Sebastian Jørgensen (76.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen