16. februar 2021

Verdensmestre danser ind i SIF’s ambassadør-korps

Fire tidligere verdensmestre i dans med forankring i Silkeborg har sagt ja til at blive en del af SIF’s ambassadørkorps. SIF byder Bo og Helle Loft Jensen samt Ashli Williamson og Bjørn Bitsch velkommen i korpset af over 100 ambassadører.

Billedtekst: Helle og Bo Loft Jensen (til venstre) og Ashli Williamson og Bjørn Bitsch (til højre) har sagt ja til at blive ambassadører for SIF.

SIF’s ambassadørkorps udvides. Fire tidligere verdensmestre i dans har sagt ja til at blive en del af korpset, der dermed er oppe på 112 personligheder.

Bo og Helle Loft Jensen, der blev verdensmestre i 10 danse i 1994, driver i dag danse-instituttet Loft Jensen Dans på Mørksøvej i Virklund. Danseskolen blev stiftet helt tilbage i 1989, da parret boede i London. I 2001 flyttede de til Silkeborg, og siden 2003 har Loft Jensen Dans haft hjemme i Virklund.

Ashli Williamson og Bjørn Bitsch sluttede en 17 år lang karriere i november 2019 med deres 10. verdensmesterskab. Dermed blev parret det mest vindende nogensinde indenfor professionel dans. Ashli Williamson og Bjørn Bitsch har i de seneste seks år været bosat ved Karup efter en årrække i Silkeborg, og i dag driver de danse-instituttet Just Dance med lokationer i Hammel, Hadsten og Århus. De er også internationale dansedommere.

Se hele SIF’s ambassadørkorps her.

Læs mere om Helle Loft Jensen her.

Læs mere om Bo Loft Jensen her.

Læs mere om Ashli Williamson her.

Læs mere om Bjørn Bitsch her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen