1. februar 2021

Silkeborg byder på noget helt specielt

Ambassadør-interview: Da de tidligere verdensmestre i dans, Helle og Bo Loft Jensen, flyttede hjem efter en årrække i London faldt valget på Silkeborg.

Helle Loft Jensen flyttede i 2001 hjem fra London, hvor hun sammen med partneren i både den professionelle dans og privatlivet, Bo Loft Jensen, slog sig ned i Silkeborg. Her har parret drevet danse-instituttet Loft Jensen Dans lige siden – fra 2003 i de nuværende lokaler på Mørksøvej i Silkeborg. Her har foreningen Silkeborg Sports Dans, der er en del af hovedforeningen Silkeborg Idrætsforeningen, også hjemme.

Hvad betyder SIF og Silkeborg for dig?

Efter flere års ophold i England og rejsen rundt i hele verden som aktiv turneringsdanser og instruktør, var det tid til at vende tilbage til Danmark og valget faldt på Silkeborg. Opvokset i Brabrand lidt udenfor Aarhus, og ingen tilknytning til byen, skulle jeg nu forme et nyt liv i en fremmed/ukendt by både privat som familie samt professionelt.

Jeg fandt hurtigt ud af at Silkeborg byder på noget helt specielt. Et charmerende byliv, den smukkeste natur med skove og søer –og et hav af kulturelle tilbud.

Vi kom hurtigt under vingerne på SIF hvilket gav os et bredt netværk og en mulighed for at lære byen og byens ildsjæle at kende.

Hvilke oplevelser i relation til SIF er dine bedste ?  

Stemningen på stadion til kamp hvor byen står samlet om fælles interesse.

Hvilke oplevelser i relation til byen Silkeborg er dine største  

Mit første møde med Riverboat Jazz Festival – en helt fantastisk oplevelse hvor musik, dans og kultur forenes. Rammerne i Silkeborg er bare helt perfekte– her viser byen sig fra den bedste og smukkeste side

Hvilken SIF-spiller er din favorit, hvis du kan vælge frit siden oprykningen til 1. division i 1987?

For mig falder valget på Henrik ”Tømrer” Pedersen. Stor respekt for en spiller med en lang national og international karriere med ophold i England, for til sidst at vende tilbage og afslutte karrieren i Silkeborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen