17. februar 2021

Ny udgave af SIF’s nye optaktsmagasin klar i dag

SIF skal torsdag aften forsøge at følge op på 2-0 sejren over Hvidovre, når Kolding kommer på besøg på JYSK park. Som optakt til kampen har SIF i løbet af onsdag eftermiddag ny udgave af optaktsmagasinet klar. 

SIF’s nye optaktsmagasin, der blev sendt første gang op til kampen mod Hvidovre i søndags, er blevet godt modtaget. Vi er ved at lægge sidste hånd på endnu en udgave af video-magasinet, og det bliver tilgængeligt i løbet af onsdag.

Denne gang bringer vi ud over interview med Kent Nielsen også et friskt interview med to-målsskytten fra Hvidovre-kampen, Nicklas Helenius.

Vi har desuden et indlæg fra SIF-ambassadør Michael Ravn, til dagligt er director of International Communication hos slagteri-selskabet Danish Crown. Han har nogle artige betragtninger om SIF’s konkurrenter i toppen af divisionen.

Endelig har vi også været en tur i Kolding og hilse på målmandstræner i SIF gennem 15 år, Finn Secher, der nu har et tilsvarende job hos torsdagens modstander.

SIF’s optaktsmagasin bliver bragt eksklusivt i SIF App’en, og alle brugere af app’en modtager i løbet af onsdag en push-besked, når video-magasinet er klar.

Har du ikke allerede downloadet SIF App’en, kan du gøre det her.

Har du downloadet app’en, men ikke indstillet den til at modtage notifikationer, kan du gå ind under menupunktet “Mere” og herefter klikke på menupunktet “MitSIF”. Her kan du vælge, hvilke af notifikationerne Nyheder, Konkurrencer, Liveopdateringer, Tilbud og Events du vil sætte på “On.”

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen