13. september 2018

Sådan downloader du SIF-app’en

Vær opdateret på seneste nyt om Silkeborg IF ved at downloade SIF-app’en. På kampdage kan du også deltage i konkurrencer og vinde fede præmier.

Med SIF App’en får du nem adgang til nyheder fra SIF – du får de væsentlige nyheder før alle andre, og du får adgang til eksklusivt indhold, som kun findes på app’en.

På kampdage vil du på JYSK park komme med bag kulissen, og du kan bl.a. følge spillerne i spillertunellen inden de løber på banen før kampstart.

App’en rummer også en quiz-sektion, hvor du testes på din viden om klubben og spillerne, og du kan på den måde optjene point til en værdikupon til øl/sodavand og grillpølse på JYSK park. Du får adgang til din personlige wallet med dine billetter og sæsonkort.

Når du er til kamp på JYSK park har du mulighed for at se start 11’eren en time før kickoff. Det er også i SIF App’en, du kan stemme på kampens spiller og gætte på dagens tilskuertal ligesom du kan læse alt om din favoritspiller.

Sådan gør du:

Gå i App Store eller Google Playstore.

Følg dette link til SIF App’en i App Store.

Følg dette link til SIF App’en i Google Playstore.

Download SIF App’en

OBS: For fuld udnyttelse af app’ens muligheder kræver det, at du gennemfører en kort registrerings-procedure. Følg anvisningerne første gang, du åbner app’en.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen