1. februar 2021

Silkeborg og SIF har været definerende

Silkeborg som by og Silkeborg Idrætsforening som har været vigtige for Bjørn Bitsch som sportsdanser.

Ashli Williamson og Bjørn Bitsch sluttede en 17 år lang karriere i november 2019 med deres 10. verdensmesterskab. Dermed blev parret det mest vindende nogensinde indenfor professionel dans. Ashli Williamson og Bjørn Bitsch har i de seneste seks år været bosat ved Karup efter en årrække i Silkeborg, og i dag driver de danse-instituttet Just Dance med lokationer i Hammel, Hadsten og Århus. De er også internationale dansedommere.

Hvad betyder SIF og Silkeborg for dig?

Både Silkeborg og Silkeborg Idrætsforening har været utrolig vigtige og definerende for mig som sportsdanser. Silkeborg var nemlig stedet, hvor Ashli og jeg startede sammen og hvor vi trænede næsten dagligt i vores 18 år lange karriere. Det var stedet, hvor vi  vandt vores første og sidste DM. Vi har altid nydt at danse både for og i Silkeborg og har fået meget opbakning fra byen.

Silkeborg var også stedet hvor Ashli og jeg har boet sammen siden 2004.

Hvilke oplevelser i relation til SIF er dine bedste?

Vi har haft flere mindeværdige oplevelser med S.I.F. Dans igennem tiden. Vi vandt vores første Danmarksmesterskab sammen som ungdomsdansere i Silkeborg. I 2019 afholdte S.I.F Dans Danmarksmesterskaberne, hvor jeg var dommer, og det var en stor ære, da det var mit første DM som dommer.

Hvilke oplevelser i relation til byen Silkeborg er dine største?

Der er rigtig mange! Silkeborg er uden tvivl Danmarks smukkeste by! Vi har brugt utallige ture på søerne, den årlige Riverboat Jazz Festival er fantastisk. Men det mest mindeværdige var da vi blev gift på Silkeborg Rådhus den 08.08.08, og den daværende borgmester, Jens Erik Jørgensen, var til stede.

Hvilken SIF-spiller er din favorit, hvis du kan vælge frit siden oprykningen til 1. division i 1987?

Hvis en S.I.F. spiller også kan være en danser, så er det klart:  Ashli Williamson, tifoldige verdensmester og verdensrekordholder!!!

Hvis det er fodbold, så er det: Robert Skov, han er opvokset i S.I.F. Og er virkelig en klasse spiller!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen