12. november 2017

Endelig: Så kom sejren til U17

En stribe på syv kampe uden sejre sluttede for SIF’s U17 Ligahold lørdag eftermiddag i Odense. SIF vandt 2-1 over OB.

Endelig kunne sejrssangen slippes løs i SIF’s omklædningsrum. Lørdag eftermiddag vandt U17 Ligaholdet 2-1 i Odense, og det var den første sejr siden august.

– Spillerne var seje og sled og slæbte, så det var fedt, at det blev belønnet. Ud over det fik vi sat gode ting sammen offensivt, og der var stor kvalitet i vores omstillingsspil. Kan vi blive roligere i opbygningen og have længere perioder med bolden, ligger der flere point og venter på os, lyder det fra U17-træner Jesper Mikkelsen, der mødte et OB-mandskab, der indtil mødet med SIF endnu ikke havde prøvet at tabe.

Kristian Kvist gjorde det tll 1-0 for SIF efter 13 minutter på en god afslutning fra kanten af feltet. Det blev 2-0 til SIF ved Joakim Grosen kort efter, da han sparkede en returbold i nettet ved bageste stolpe.

I 2. halvleg pressede OB på for reducering og pumpede mange bolde ned i SIF’s bagrum. Det blev 1-2 på straffespark efter 52 minutter, men det lykkedes SIF at holde skansen kampen ud, bl.a. fordi målmand Niels Friis holdt liv i føringen med et par gode redninger mod kampens slutning.

Med sejren rykker SIF væk fra rækkens sidsteplads og er nu nr. 12 med syv point efter 10 kampe. Næste opgave er lørdag kl. 13.00 på JYSK park, hvor Esbjerg kommer på besøg.

U17 Ligaen, 10. runde, lørdag 11. november kl. 13.00 i Ådalen, Odense:
OB – Silkeborg IF 1-2 (0-2)
Mål: 0-1 Joachim Grosen (13.), 0-2 Kristian Kvist (19.), 1-2 Rasmus Nissen (str., 52.)