7. november 2017

Skæv start ødelagde det for U15

Nede 0-3 efter 20 minutter blev for stort et handicap for SIF’s U15-drenge, der måtte se sig slået 2-5 af AGF.

SIF’s U15-hold havde lørdag besøg af topholdet fra AGF på JYSK park, og på trods af en god kamp af SIF-drengene, måtte de se sig slået 2-5. Nederlaget blev grundlagt i de første 20 minutter, hvor SIF kom bagud 0-3 mod et tophold, der trykkede på fra start og skabte problemer for SIF med at få ro på bolden.

SIF fik imidlertid kriget sig tilbage, og Filip Stojilkovic reducerede, da han udnyttede en god frispilning fra Eskild Dall til scoring.

2. halvleg blev en lige affære med et lille SIF-overtag. Det blev 3-2 – igen ved Filip Stojilkovic på et flot mål – efter et kvarter, og nu pressede SIF for alvor på. Men i stedet for udligning lukkede AGF kampen med mål til 4-2 og senere 5-2.

– Vi mødte et godt U15-hold, der fører rækken suverænt. På trods af resultatet synes jeg, at vi leverede et sejt holdudtryk, hvor vi så en flok seje SIF-drenge, som både kunne spille god fodbold og spille med stor energi. Med en bedre start havde vi haft chancer for at skabe et resultat. Undervejs ramte vi træværket et par gange og havde derudover et par store chancer, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Kampen i tal:
U15 Liga Liga 1, pulje 511, 13. runde, lørdag 5. november kl. 12.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF 2-5 (1-3)
Mål for SIF: Filip Stojilkovic (2).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen