7. november 2017

U14 havde fortjent en bedre skæbne

Det var ikke retvisende for kampens forløb, at SIF’s U14-drenge tabte 1-4 til AaB i Aalborg.

SIF havde bolden langt mest og var offensivt pågående i lørdagens opgør i Aalborg mod AaB. Alligevel stod der 4-1 til AaB på måltavlen efter kampen.

– Det var misvisende, for vi var ekstremt meget på bolden. Desværre kunne vi ikke omsætte det til scoringer. Vi manglede lidt idéer på den sidste del af banen samtidig med at AaB havde et par gode stoppere, der matchede os godt. Indsatsen var i orden fra drengene, vi forsøgte os med en offensiv tilgang, men var ikke helt gearet til at forhindre omstillinger, siger SIF-træner Peter Ager Kristensen.

AaB kom foran på et klodset begået straffespark, og herefter gav SIF’s dårlige periode i kampen yderligere to mål til hjemmeholdet. Kort før pausen reducerede Jonathan Pank Iversen til 1-3 på hovedstød efter et godt sparket hjørnespark fra Christian Lyrskov.

I 2. halvleg var AaB sjælden gæst på SIF’s banehalvdel, men fik alligevel scoret til 4-1 på en omstilling.

– Når drengene bliver lidt mere modne i deres fodboldspil hvad angår restforsvar og formår at tage de rigtige beslutninger i afslutningsspillet, vinder vi kampe som disse. Vi lærte af kampen og har flyttet os meget siden vi sidst mødte AaB, konkluderer Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, pulje 601, 13. runde lørdag 5. november kl. 11.30 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 4-1 (3-1)
Mål for SIF: Jonathan Pank Iversen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen