13. november 2017

U13 sluttede med storsejr

På et vanskeligt underlag lykkedes det SIF’s U13-drenge at vinde sæsonens sidste kamp. 10-3 blev det i Holstebro.

SIF sluttede sæsonen med manér. Søndag formiddag vandt U13-drengene 10-3 i Holstebro, og det markerede afslutningen på en sæson, der har budt på både op- og nedture. Facit af anstrengelserne i 14 kampe i efteråret er en femteplads i puljen, hvilket betyder at SIF’erne må en tur ned på næstbedste niveau til foråret.

Kampen på Idrætscenter Vest i Holstebro blev afviklet på en græsbane, som ikke indbød til poleret fodboldspil det,, men trods det sluttede holdet af med en fin præstation.

– Vi viste fine relationelle færdigheder, og derfor dominerer vi kampen igennem, mens Holstebro ventede på omstillinger. Her slog de til tre gange, hvor vi viser for dårlig attitude, når det handler om returløb, konkluderer U13-træner Nicolaj Bækgaard.

I ugen op til kampen havde drengene haft fokus på en mod en-situationer og sparkefærdigheder, og her viste de stor fremgang i forhold til de seneste kampe.

– Stor ros til drengene for at få de færdigheder i spil mod Holstebro. Vi har dog stadig for mange perioder, hvor for mange ikke deltager offensivt og defensivt, så helt tilfredse er vi ikke, men jeg tager hatten af for at drengene stoler på konceptet, selvom forholdene ikke inviterede til SIF-spil, konkluderer Nicolaj Bækgaard og fremhæver Mathias Nedergaard som bedste SIF’er på dagen.

Kampen i tal:
U13 Liga, pulje 702, søndag 12. nov. kl. 11.00 på Idrætscenter Vest, Holstebro:
FS Holstebro – Silkeborg IF 3-10 (2-6)
Målscorere for SIF: Alexander Priesborg Madsen (2), Victor Sinnerup (2), Kristoffer Andersen, Valdemar Lomborg, Oscar Steincke, Gustav Balle, Rasmus Andersen og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen