13. november 2017

Flotte mål i storsejr til U14

SIF’s U14-drenge fik en fin afslutning på efteråret med 6-2 sejr på JYSK park og en stribe fine mål.

Facit af efterårets 14 kampe blev en fjerdeplads i puljen for SIF’s U14-talenter. Otte sejre og seks nederlag blev det til, og sæsonen blev afsluttet i fin stil med en 6-2 sejr over TST Fodbold på JYSK park.

– En fin afslutning med mange flotte mål. Vi sætter meget godt spil sammen og trykker dem både med og uden bolden i store perioder. Det blev vi belønnet for mod slutningen af kampen, hvor vi havde lidt ekstra overskud og scorede tre mål indenfor de sidste 10 minutter, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

Magnus Holmann lavede tre mål i kampen, og Lasse Kaihøj og Noah Sonne Kargo gjorde sig bemærket med fremragende solomål. Noah Sonne Kargo til 3-1 efter en soloaktion, hvor han skar sig vej mellem to stoppere og sparkede bolden sikkert i nettet, Lasse Kaihøj til 4-2, hvor han rundede fire modstandere fra midten af banen og sparkede bolden ind i fjerneste målhjørne.

– Vi har nogle spillere med individuelle kvaliteter, som er kampafgørende. Der er mange dygtige spillere på årgangen, men også et stort udviklingspotentiale i forhold til at kunne udfylde sin rolle på holdet både i “vi-og-de-delen,” siger Peter Ager Kristensen, der også kritiserer sine drenge for til tider at glemme hold-strukturen og have udfald i løbet af kampen, hvor energien ikke er tilstrækkelig.

Fjerdepladsen efter AaB, Randers og AGF er et godt udtryk for det, U14 kan – og ikke kan.

– Vi kan slå de bedste, når vi rammer et højt niveau, men vi er samtidig sårbare i perioder, hvor tingene ikke glider. Dér skal vi blive sejere, siger Peter Ager Kristensen.

Selv om den sidste turneringskamp er spillet, er sæsonen ikke slut for U14. På lørdag er der pokalkamp mod Horsens.

Kampen i tal:
U14 Liga, pulje 601, lørdag 11. november kl. 11.15 på JYSK park:
Silkeborg IF – TST Fodbold 6-2 (2-1)
Målscorere for SIF: Magnus Holmann (3), Lasse Kaihøj, Noah Sonne Kargo, Frederik Nedergaard Jensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen