17. september 2018

SIF-reserver måtte se sig slået af AGF i tæt kamp

På et mål otte minutter før tid vandt AGF mandagens reserveliga-kamp med 2-1 på Fredensvang i Århus. Magnus Mattsson scorede for SIF.

SIF tabte mandagens træningskamp mod AGF med 2-1 i en lige kamp, hvor SIF var bedst før pausen, mens AGF var farligst i 2. halvleg, især i det første kvarter. Magnus Mattsson scorede for SIF i begyndelsen af 2. halvleg – et fint mål på oplæg fra Shkodran Maholli, der ragede en høj bold til sig med en hovedstødsaflevering til Mattsson, der sendte bolden i nettet til udligning.

Otte minutter før tid slog AGF-talentet Alexander Ammitzbøll imidlertid til som matchvinder for århusianerne, da han fri med Oscar Hedvall sendte bolden i det lange hjørne.

Tidlig AGF-føring
Det blev en lige kamp med AGF som bedst startende. Det gav bonus allerede i det 3. minut, da Björn Daniel Sverrisson opfangede en for kort tilbage-aflevering af Ibrahim Moro. Sverrisson gik direkte mod mål og udplacerede Hedvall med det skud tæt op ad den ene stolpe.

SIF kom dog godt med i kampen som halvlegen skred frem og havde også flest chancer. Casper Sloth havde kort efter AGF’s føringsmål et godt skud, som AGF-målmand Roman Mysak reddede. Shkodran Maholli bød ind med et par gode forsøg – det første som afslutning på et godt SIF-angreb i det 21. minut og kort efter satte Magnus Mattsson ham op til endnu en kvalificeret afslutning.

Store chancer
Største chance havde først Magnus Mattsson i det 34. minut, hvor han driblede sig fri og måtte se sit skud fra spids vinkel reddet på stregen, og siden Casper Sloth med et skud ved stolperoden, der blev reddet af Mysak i AGF-målet. Også Dennis Flinta bød ind med et hovedstød efter hjørnespark, der gik lige forbi.

SIF kom foran tre minutter inde i 2. halvleg ved Magnus Mattsson efter forarbejde af Shkodran Maholli, men derefter tog AGF over og producede to-tre store chancer. Kampen var ved at falde til ro med 10 minutter igen, men så dukkede Ammitzbøll op foran SIF-målet og gjorde det til 2-1.

Efter fire runder har SIF tre point, mens AGF fortsatte sin ubesejrede stime. SIF’s reserver spiller igen mandag 8. oktober kl. 17.00 på JYSK park.

Reserveliga, 4. runde, mandag 17. september kl. 14.00 på Fredensvang i Århus:
AGF – Silkeborg IF 2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Björn Daniel Sverrisson (3.), 1-1 Magnus Mattsson (48.), 2-1 Alexander Ammitzbøll (82.)
Silkeborg IF (4-4-2): Oscar Hedvall – Marcus Johansson (46.: Luc Park), Dennis Flinta, Frederik Alves Ibsen, Valance Nambishi – Sebastian Jørgensen, Ibrahim Moro (79.: Pelle Mattsson), Casper Sloth, Magnus Mattsson (60.: Nicolaj Sauer) – Shkodran Maholli (71.:Rasmus Carstensen), Alex.