18. september 2018

Det bobler af landshold blandt SIF-talenter

Det bobler af landshold blandt SIF-talenter

Eskild Dall udtaget til U16-landsholdet og fire U15-talenter udvalgt til DBU-talenttræning i Vildbjerg.

Der er efterspørgsel på SIF’s talenter i de yngste landsholdsårgange. Således er fem SIF-spillere og en “halv” SIF’er blevet kaldt i landsholdstjeneste i den kommende tid.

Eskild Dall (billedet), der til dagligt spiller på SIF’s U17 Liga-hold, der lige nu ligger nummer et i rækken, blevet udtaget til det danske U16-landshold, der i slutningen af måneden spiller to venskabskampe mod Frankrig på det franske fodboldforbunds anlæg i Clairefontaine. I alt har landstræner Michael “Mex” Pedersen udtaget 20 spillere til de to venskabskampe. Kampene spilles henholdsvis den 25. og den 27. september.

Samtidig er der også bud efter SIF’s U15-spillere. DBU er allerede igang med at udvælge talenter til det kommende U16-landshold, spillere født i 2004, og har derfor kaldt til træningssamling i Vildbjerg 2. og 3. oktober for de største talenter vest for Storebælt. Her er der fire SIF’ere med blandt de i alt 30 spillere, der er udtaget. Det er Andreas T. Bonnén, Jonathan Pank Iversen, Lasse Kaihøj og Jakob Leerhøj Larsen, der alle spiller på SIF’s U15 Liga-hold til dagligt. Desuden er Asbjørn Bøndergaard fra Ringkøbing IF også udtaget. Han spiller også kampe på SIF’s U15-hold som led i en langsom indslusning.

Under opholdet i Vildbjerg skal U15-talenterne spille to kampe onsdag 3. september. Den ene halvdel af U15-talenterne spiller først mod FC Midtjyllands U16-hold, hvorefter den anden halvdel møder FK Viborgs U16-hold.

Programmet for SIF’s landsholdsspillere ser således ud:

U16-landsholdet (Eskild Dall)
Søndag 24. sept.: Afrejse København-Paris
Mandag 25. sept.: 16.00: Frankrig-Danmark i Clairefontaine
Onsdag 27. sept.: 11.00: Frankrig-Danmark i Clairefontaine. Derefter hjemrejse.

U15-samling i Vildbjerg (Andreas T. Bonnén, Jonathan Pank Iversen, Lasse Kaihøj, Jakob Leerhøj Larsen og Asbjørn Bøndergaard):
Tirsdag 2. okt.: 12.00 og 17.30: Træning
Onsdag 3. okt.: 12.00: U15 DBU – FC Midtjylland U16 og 14.00: U15 DBU – FK Viborg (U16).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

KØB BILLET TIL SIF AaB 

KLIK HER
close-link
Scroll til toppen

Menu