23. maj 2019

U19 klar til pokalfinalen

Med en sejr på 3-2 i Horsens onsdag aften spillede SIF’s U19 hold sig i DBU Jyllands pokalfinale. Dermed er både U17- og U19-holdet klar til finaler.

SIF’s U19-drenge vandt onsdag aften en flot sejr i Horsens. Det blev 3-2 i semifinalen i DBU Jyllands pokalturnering, og dermed er træner Thomas Lofts mandskab klar til finalen, hvor modstanderen er Viborg FF. Dermed er både SIF’s U17 og U19 mandskab i pokalfinalen.

– Jeg glæder mig over, at vi igen kan ramme et højt topniveau, som det skete senest i reservekampene og liga-opgøret mod FC Nordsjælland, men vi skal blive bedre til at finde rytmen i kampene, så vi ikke løber tør for kræfter. Flot præstation og indsats af drengene igen, siger Thomas Loft om onsdagens opgør.

SIF indledte kampen rigtig godt og var gode og afstemte i presset, drengene formåede at erobre bolden hurtigt og var gode til at vurdere om de skulle være målsøgende eller have længere angreb. Oliver Schmidt scorede et virkeligt flot mål til 1-0 på et skud udenfor feltet.

Joakim Grosen headede SIF foran 2-0 efter et flot udført hjørnespark, og til sidst i halvlegen var Peter Nemec på pletten efter oplæg af Oliver Schmidt på et mønster angreb.

Efter at AC Horsens havde reduceret til 1-3 lige før pausen blev 2. halvleg mere lige, og et fint Horsens-hold, fik presset SIF. Hjemmeholdet kom på 2-3 på et mål, hvor bolden var langt fra at være inde over stregen.

– Vi havde store chancer for at udbygge vores føring, men manglede skarpheden. Så der bliver lidt spænding til sidst i kampen, men drengene kører den hjem i fin kontrol, siger Thomas Loft.

Næste opgave for U19-holdet er på lørdag, hvor Lyngby tager imod på banerne ved Lyngby Stadion. Der er kampstart kl. 13.00.

U19, DBU Jylland pokal, semifinale, onsdag 22. maj kl. 18.30 på Casa Arena Horsens:
AC Horsens – Silkeborg IF 2-3 (1-3)
Mål: 0-1  Oliver Schmidt (7.), 0-2 Joakim Grosen (10.), 0-3 Peter Nemec (38.), 1-3 Jacob Kristensen (45.), 2-3 Jacob Kristensen (66.)