23. maj 2019

Hede Rytmer: Vind partout-billetter i Fanzonen

Hede Rytmer: Vind partout-billetter i Fanzonen

I Fanzonen inden lørdagens kamp om oprykning på JYSK park er der mulighed for at vinde eksklusive præmier: Partout-billetter, der ellers er udsolgt, til Hede Rytmer. 

Der er mange gode grunde til at komme i god tid til fodbold på JYSK park på lørdag. En af dem er muligheden for at vinde 2 partoutbilletter til Hede Rytmer i Indelukket 30., 31. maj og 1. juni. Partoutbilletterne er ellers udsolgt, så der er tale om en eksklusiv vare.

Hede Rytmer afvikler en konkurrence i Fanzonen, der åbner kl. 11.30 i området foran Café Carlsberg, og der er sat 2 x 2 partoutbilletter på højkant til en værdi af 3.000 kr.

– Det er meget let at deltage. I Fanzonen holder der en hvid Golf cabriolet med Hede Rytmers logo på siden. Her går man hen og udfylder et stykke papir med sit navn og smider det i spanden ved siden af bilen, siger festival-chef Oliver Zähringer.

Det er også muligt at vinde bilen i tre måneder, så der kan køres cabriolet hele sommeren.

Umiddelbart efter at Lars Lilholt Band er færdig med pop-up koncerten på den store scene, bliver der udtrukket heldige vindere af partoutbilletterne og brugsretten til Golf’en fra spanden med navne-sedlerne. Med andre ord: Er du heldig nok, kan du gå til fodbold med to partout-billetter til Hede Rytmer på lommen.

Læs mere om aktiviteterne i Fanzonen fra kl. 11.30 her. 

Læs mere om programmet ved årets Hede Rytmer her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen