23. maj 2019

Under 200 billetter tilbage på Den Røde Tribune

Under 200 billetter tilbage på Den Røde Tribune

Salgstallet til lørdagens kamp om oprykning mod Nykøbing FC fortsætter med at stige. Torsdag morgen rundede det 8.500 og der er snart udsolgt på Den Røde Tribune.

Salget af billetter til lørdagens kamp om oprykning mod Nykøbing FC fortsætter med at stige. Torsdag morgen rundede tallet 8.500, helt præcist 8.523, og der er tæt på udsolgt på Den Røde Tribune. Her er der under 200 ståplads-billetter tilbage.

Med Lars Lilholt Band som opvarming – læs mere her – og en uhyre spændende kamp i vente, er der da også noget at komme efter på JYSK park lørdag eftermiddag. De få ståplads-billetter, der er tilbage, kan købes her. 

Kravet til Michael Hansens mandskab på lørdag er enkelt: Med en sejr er SIF sikker på førstepladsen og dermed er Superliga-pladsen i næste sæson sikret. Hvis SIF ikke vinder, afhænger muligheden for at blive nummer ét af resultatet mellem Viborg og Fremad Amager. Vinder Viborg, overtager de grønne fra domkirkebyen førstepladsen. Ender kampen i Viborg, der spilles samtidig med opgøret på JYSK park, uafgjort, kan SIF også klare sig med uafgjort og stadig rykke op.

SIF’s modstander på lørdag, Nykøbing FC, udspillede definitivt sin rolle i oprykningskampen med søndagens 3-3 resultat mod FC Helsingør. Viborgs modstander, Fremad Amager, kæmper stadig en hård kamp for at nå 3. pladsen, der udløser to play-off kampe om oprykning mod Vendsyssel. Amager-holdet er pisket til at få point i Viborg for at nå pladsen, idet både Lyngby og Næstved ligger lige efter med ét point færre.

Køb din billet til kampen om oprykning på JYSK park lørdag eftermiddag. Klik her for adgang til billesystemet.

Se stillingen i NordicBet Ligaen før sidste spillerunde her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen