18. august 2019

U19 fightede sig til point mod FC Midtjylland

På et mål i sidste minut sikrede Sebastian Blindkilde SIF 2-2 mod FC Midtjylland i lørdagens U19 Liga-kamp på JYSK park.

Et hårdt kæmpende SIF-mandskab erobrede sæsonens første point lørdag hjemme på JYSK park mod FC Midtjylland. På et mål kort før tid sikrede Sebastian Blindkilde 2-2 til SIF, da han headede en aflevering fra Kristian Kvist til bagste stolpe i nettet.

– Det lå ikke i kortene, at vi skulle udligne, men det gjorde vi. Godt kæmpet af drengene, og en stor arbejdsindsats gav et point, siger en tilfreds U19-træner, Jesper Mikkelsen.

SIF-holdet var hårdt matchet mod et fysisk stærkt FCM hold, og første halvleg blev på gæsternes præmisser. SIF-drengene blev lidt for passive, og presset sad ikke i skabet. Alligevel kom FCM ikke til mange store chancer i de første 45 minutter, og målet til 0-1 kom lidt ud af ingenting via et indlæg til bagerste stolpe.

SIF havde svært ved at spille sig forbi FCM’ernes pres, og det var sporadisk, hvad hjemmeholdet kom til af afslutninger.

SIF kom fint ud efter pausen og lavede tidligt et flot mål, hvor Anders Dahl tjippede bolden over FCM’s keeper efter nogle kombinationer. SIF forsøgte at gå lidt højere i 2. halvleg, men det var stadig lidt uafstemt, og det gav en del chancer til FCM, der kom foran 2-1 efter et hjørnespark – igen lagt ved bageste stolpe.

Sådan så det også ud til at skulle ende, men så dukkede Sebastian Blindkilde op og headede SIF på 2-2.

Næste opgave for Jesper Mikkelsens mandskab er næste lørdag, igen på JYSK park, hvor Vejle kommer på besøg. Kampen sparkes igang kl. 13.00.

U19 Liga, lørdag 17. august kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 2-2 (0-1)
Mål: 0-1 Jibril Abubakar Antala (27.), 1-1 Anders Dahl (47.), 1-2 Jibril Abubakar Antala (49.), 2-2 Sebastian Blindkilde (90.)