18. august 2019

Stoltheden klar med tifo til dagens kamp

Stoltheden klar med tifo til dagens kamp

SIF’s fan-fraktion Stoltheden, der er kendt for sine tifo’er, der ofte fylder hele Den Røde Tribune, er klar med nyt budskab til dagens kamp mod SønderjyskE.

Fan-fraktionen Stoltheden er kendt for sine tifo’er. Her med budskabet “Det ægte Midtjylland er rød og hvid” til topkampen mod Viborg i maj.

Fan-fraktionen Stoltheden er klar med en ny tifo til dagens kamp mod SønderjyskE. Fraktionen, der holder til på Den Røde Tribune som en vigtig del af de stemningsskabende fans, er kendt for sine store, illustrative tifo’er med budskaber, der hylder Silkeborg IF, men også engang imellem kommer med opfordringer til handling. Senest da Stoltheden til oprykningskampen mod Nykøbing FC opfordrede SIF til at beholde Mikkel Vendelbo.

Tifo’erne er ofte meget markante og fylder Den Røde Tribune ud i fuld længde. Til topkampen mod Viborg i maj rullede Stoltheden et kæmpebanner med teksten “Det ægte Midtjylland er rød og hvid,” og da Silkeborg IF fyldte 100 år hyldede den kreative fan-fraktion klubbens helte gennem århundredet med en tifo, der fyldte hele Jyske Finans Tribunen på Mascot Park.

Hvad dagens tifo indeholder, er som altid en hemmelighed, indtil den offentliggøres. Det eneste Stoltheden har afsløret er, at den rummer et ganske fint budskab.

Kom på JYSK park og se tifo’en folde sig ud lige op til kickoff kl. 12.00.

Køb billet til SIF-SønderjyskE her. Du sparer 20 kr. ved online-køb og undgår kø.

I forbindelse med Silkeborg IF’s 100 års jubilæum lavede Stoltheden en hyldest-tifo til klubbens helte gennem 100 år.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen