18. august 2019

U14: SIF hentede et point i premieren

U14: SIF hentede et point i premieren

Det blev 2-2 i Horsens, da SIF’s U14 hold tog hul på en ny sæson. Efter en dårlig 1. halvleg spillede SIF-drengene sig op efter pausen.

SIF’s U14 Liga-hold kom på tavlen med ét point i sæsonpremieren i Horsens lørdag eftermiddag. Kampen endte 2-2, og selv om SIF-træner Oliver Quottrup havde håbet på en sejr, kunne han ikke indvende noget imod resultatet.

– Den individuelle forberedelse skal forbedres – ellers leverer vi en ganske udmærket præstation. En sejr havde lunet, men det fortjente vi på ingen måde efter en jammerlig 1. halvleg, siger U14-træneren.

SIF kom bagud allerede efter tre minutter efter et boldtab midt på banen, og drengene havde i det hele taget store problemer med positioner, beslutninger og evner i de første 20 minutter

– Drengene lignede desuden ikke en flok spillere, der havde mod på at rette op på deres fejl. Vi fik, efter en komplet elendig periode, endelig lidt fat, også hjulpet på vej af et gult kort til Horsens, hvorfra vi kunne kickstarte, fortæller Oliver Quottrup om kampen.

I 2. halvleg gjorde SIF-drengene mange gange de rigtige ting. SIF spillede med større ro og overskud til at træffe gode valg. Der var stort set kun SIF på bolden, men drengene var ikke dygtige nok til at skabe større målchancer og dermed endte kampen 2-2 på de to mål, Bertram Binggeli satte ind.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 1. runde, lørdag 17. august kl. 13.00 ved Forum Horsens:
AC Horsens – Silkeborg IF 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 Ismail Øzdemir (3.), 1-1 Bertram Binggeli (32.), 2-1 Rinor Rexhepi (42.), 2-2 Bertram Binggeli (57.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen