16. februar 2023

Tæt på udsolgt – tag de røde halstørklæder med!

Forårssæsonen åbner med et kæmpe brag, når SIF tager imod FCK på søndag klokken 16.00. Der er tæt på udsolgt til kampen, hvor alle opfordres til at tage de røde halstørklæder med.

Forårspremiere, topkamp, dobbelt hyldest, stor fanzone og sitrende stemning. Der er alle mulige grunde til at glæde sig til søndagens kamp på JYSK park, hvor stort set alle billetter er ved at være solgt.

Alle opfordres til at tage de røde halstørklæder med, så vi kan skabe en ekstra smuk ramme for den længe ventede kamp. Det anbefales også at komme i god tid og gerne på gåben eller cykel – samt at tanke op i boderne på forhånd – der bliver tryk på!

På Den Røde Tribune er der for længst udsolgt af de unummerede ståpladser. De ”europæiske” sæder er fortsat monterede, men forbliver ”opklappede” og tages ikke i brug. Det er fortsat muligt for et begrænset antal at sikre sig adgang til Den Røde Tribune ved at købe abonnement. Først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/  Der er i skrivende stund omkring 30 ledige ståpladser på den nedre del af Den Røde Tribune.

På Mascot Tribunen er der enkelte pladser ledige især i hjørnerne, mens der fortsat også er lidt ledig kapacitet på Familie Tribunen. Flest ledige pladser (godt 300) er der på nedre Jyske Bank-tribune, hvor der er enkelte siddepladser og en god portion ståpladser til salg. Indgang 1 og 2 bruges til disse.

Udebaneafsnittet blev udsolgt på under et kvarter.

Vi ses til et kæmpe brag på søndag – husk fanzonen allerede fra klokken 14.00, hvor vi blandt andet skal slå løven af tønden…

Der gøres opmærksom på, at FCK-supportere kun lukkes ind på JYSK park, hvis man er registreret i FCK Away-systemet og fremviser sit tilhørende kort. Personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end E1 og E2 via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen