15. februar 2023

Dobbelt hyldest inden SIF-FCK

Der vil være dobbelt hyldest på JYSK park inden søndagens kamp mod FC København. Læs mere her.

Inden kampstart på forårspremieren mellem SIF og FC København bliver der lavet to store hyldester på JYSK park.

Først tager vi afsked med Nicklas Helenius, der efter 102 kampe og 47 mål for SIF for en måned siden vendte tilbage til dér, hvor det hele startede; nemlig AaB. Han vil få overrakt en buket blomster cirka 10 minutter før kampstart, så publikum kan tage rigtig god afsked med den tidligere SIF-anfører og -topscorer.

Og umiddelbart inden kampstart vil vi markere endnu en hyldest, når vi holder et minuts klapsalve til ære for Ole Hansen, der i januar gik bort efter længere tids sygdom.

Siden 1986 var Ole Hansen en helt essentiel del af SIFs tur fra de lavere rækker og frem til toppen af dansk fodbold i sit virke som bl.a. administrerende direktør, bestyrelsesformand og initiativtager til Silkeborg Fodbold College. Ole Hansen er udnævnt til æresmedlem af Silkeborg IF, lige som hans håndaftryk for evigt er at finde på Stjernepladsen. Hjælp os med at takke ham for en helt uforlignelig indsats for Silkeborg IF ved at sende eet minuts klapsalver til himmels på dommerens signal lige inden kampen på søndag.

 

Har du endnu ikke billet til forårspremieren, er det med at være hurtig inde på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen