14. februar 2023

Fanzone: Slå løven af tønden på søndag

Alle inviteres til stor fanzone fra kl. 14.00 på søndag inden SIF-FCK, hvor man blandt andet kan slå løven af fastelavnstønden.

Endelig er vinterpausen ved at være slut, og på søndag klokken 16.00 indledes forårssæsonen med et kæmpe brag mod FC København.

Der er dog masser af grunde til at komme tidligt til Danmarks smukkeste fodboldstadion, for allerede fra klokken 14.00 vil fanzonen være åben med musik og god stemning – det sker i JYSK Arenas Hal B, hvor der er masser af gode sager på programmet. Traditionen tro er der happy half hour med fadøl til kun 25 kr. den første halve time, og Silkeborg Slagteren kigger forbi med Den Rullende Pølsemand, der laver kamstegssandwich og franske hotdogs til de sultne.

Der vil i samarbejde med DGI Silkeborg være opsat en stor fodboldbane, og Winther Sport & Fritid sørger for panna-banen til de driblestærke. Kvickly Silkeborg kommer også forbi og deler gratis fastelavnsboller ud til alle børnene under hele fanzonen, og kl. 14.30 slår vi løven af tønden, hvor der vil være en tønde både til de mindre og de større børn med dertilhørende præmier. Kl. 15.00 kårer vi naturligvis også den bedst klædte fan i røde farver, inden vi kl. 15.30 siger god kamp og går ind på JYSK park. Theis kigger selvfølgelig også forbi til en highfive og en selfie.

Har du endnu ikke billet til forårspremieren, er det med at være hurtig inde på https://billet.silkeborgif.com/ !!!

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen