16. februar 2023

Tengstedt: Vi skal nok drille dem

Søren Tengstedt har en god vane med at score mod søndagens modstandere fra FC København, og han vil selvfølgelig prøve at fortsætte takterne i forårspremieren.

Søndag klokken 16.00 åbnes forårssæsonen i 3F Superligaen på JYSK park, når FCK gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion i en rigtig topkamp. SIFs erhvervspraktikant William Haurum fangede efter torsdagens træning Søren Tengstedt.

– Jeg synes, at energien til træningen i dag var rigtig fin, og vi glæder os selvfølgelig til på søndag. Det bliver en god kamp, hvor vi bare skal spille vores eget spil og gøre vores bedste, og så er jeg sikker på, at vi nok skal drille dem – det har vi også bevist de sidste par gange, vi har spillet mod dem. Især når de er kommet her på JYSK park. Vi ved selvfølgelig godt, at det bliver en svær kamp, men jeg håber vi får en sejr, og det er bestemt også dét, vi går efter, siger Søren Tengstedt, der i sidste sæson scorede to gange mod de senere danske mestre. En god vane for SIFs nummer 10.

– Ja, det skete da lige to gange i streg, og det har været sjovt at score mod dem, så det ville være fint, hvis jeg kunne gøre det igen. Hvis nu jeg scorer igen på søndag, kan det godt være, at der begynder at danne sig et mønster. Men lad os nu se. I første omgang håber jeg bare på at se så mange som overhovedet muligt til vores første kamp i foråret – det er en svær kamp, men det er også en rigtig fed kamp, og vi skal nok gøre alt hvad vi kan for at give alle SIF-fansene en god oplevelse, slutter Tengstedt.

Har du endnu ikke billet til forårspremieren, er det med at være lynhurtig på https://billet.silkeborgif.com/

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen