17. februar 2023

Ny SIF-sang søndag

Den store SIF-fan Kim Langkjær Jensen har skrevet og indspillet en ny SIF-sang, der vil blive spillet på JYSK park for første gang inden søndagens forårspremiere mod FCK. Hør den her!

– Jeg er kommet på Silkeborg Stadion siden midten af 90erne og har set de gamle helte, og jeg har i mange år haft lyst til at skrive min egen SIF-sang – og nu skulle det være. Det skulle være et rigtig stadionrock-nummer, som alle kunne synge med på, og det er blevet til sangen ”Hvem Vi Er”, som jeg selvfølgelig håber vil blive taget godt imod på JYSK park, siger Kim Langkjær Jensen, der er musiker og tidligere har spillet trommer i blandt andet de lokale bands Black Swamp Water og Dawn of Demise.

Han spiller selv alle instrumenterne på nummeret, men har fået hjælp til vokalen.

– Jeg fik min gode ven og gamle band-buddy Bjørn Nyholm til at hjælpe lidt med teksten og synge på nummeret, der er blevet indspillet hos Tue Madsen i Antfarm Studio med støtte fra Lydpotten i Silkeborg. Det er fedt at få den i luften efter mange timers arbejde, lyder det fra Kim Langkjær Jensen.

”Hvem Vi Er” vil blive spillet i minutterne inden indløb på JYSK park før SIF-FCK på søndag – men kan allerede høres i videoen herover, hvor teksterne også er indsat.

Kim Langkjær Jensen (t.v.) og Bjørn Nyholm:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen