17. februar 2023

Sonne: Vi er klar

SIFs højre back Oliver Sonne glæder sig til søndagens brag mod FC København, og efter en lang vinteropstart melder han sit hold helt klar til opgaven.

Lige om lidt åbnes forårssæsonen i 3F Superligaen, og for SIFs vedkommende er det med en kæmpe kamp, idet FC København gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion, JYSK park, på søndag klokken 16.00. SIFs erhvervspraktikant William Haurum fangede efter fredagstræningen Oliver Sonne, som glæder sig til at komme i gang igen efter den lange vinterpause.

– Vi mangler lige den sidste træning lørdag formiddag, men vi er klar – og jeg synes, at vi har forberedt os godt frem mod søndagens kamp. Folk ser friske ud, og det bliver sjovt at møde FCK på søndag. Vi skal spille vores eget spil, og så er jeg sikker på, at vi kan lave et godt resultat, siger Oliver Sonne, der selv har en fortid i FC Københavns ungdomssystem.

FCK er forsvarende mestre og bliver selvfølgelig en mundfuld for SIFerne, men Sonne er alligevel optimist.

– Topholdene i ligaen har ofte vanskeligt ved at spille mod os, fordi vi er et hurtigt spillende hold ude på banen. Vi hører også, at kampen er ved at være udsolgt, så vi håber selvfølgelig også, at de mange SIF-fans fortsætter den store støtte, som vi efterhånden er blevet vant til, for vi har mere brug for dem end nogensinde før, slutter en forventningsfuld Oliver Sonne.

De sidste billetter sælges først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen