Svenn Crone

Svenn Crone

Squad No. 5
Fødselsdato 20. maj 1995
Alder 25
Højde 183
Vægt 76
Hold Silkeborg IF
Position Forsvar
Birthplace
Previous Clubs Brøndby IF, Brønshøj
PL GLS
75 3

Svenn Crone blev hentet til Silkeborg i sommeren 2018 på en tre-årig kontrakt fra Brøndby IF. Her havde Crone udfyldt pladsen som højre- og venstreback 62 gange for klubbens førstehold. Svenn Crone har også repræsenteret de danske U-landshold 31 gange.

Svenn Crone etablerede sig hurtigt som fast mand på favoritpositionen som højre back på det mandskab, som træner Michael Hansen førte til oprykning til 3F Superligaen. Fra start af sæsonen i landets bedste række, hvor Kent Nielsen overtog cheftræner-posten, blev Crone et lige så naturligt valg som højre back, som han havde været sæsonen forinden. Sidst på sæsonen fik han dog konkurrence på positionen, da Rasmus Carstensen bød sig til, efter Crone var henvist til tribunen i to kampe grundet karantæne.

Tidligere i karrieren har Svenn Crone også været udlånt til Brønshøj. Skiftet til Silkeborg er dog første gang, at højrebacken permanent skifter klub i karrieren.

Ved udgangen af 2019/20 sæsonen har forsvarsspilleren spillet 65 kampe for SIF, som nu er den klub, han har spillet flest førsteholdskampe for.

Scroll til toppen

Menu