Anders Dahl

Anders Dahl

Nummer 18
Fødselsdato 1. maj 2002
Alder 21
Højde 176
Vægt
Hold Silkeborg IF
Position Midtbane
Fødested
Forrige klubber Ringkøbing IF
Kampe Mål
11 1

Anders Dahl har fået sin fodboldopvækst i Ringkøbing, hvor han kommer fra. Vejen gennem SIF’s talent-system har været atypisk for vestjyden, der først som 15-årig – i sommeren 2017 – skiftede til SIF med skolegang på Silkeborg Efterskole. Som Ringkøbing-spiller var han allerede inde omkring DBU’s samlinger for de kommende landsholdsemner fra 2002, og han valgte SIF mellem en række tilbud, bl.a. på grund af kombinationen mellem fodbold i SIF og skolegang på Silkeborg Efterskole. Han er fortsat en del af DBU’s ungdomslandshold og er i efteråret 2019 en del af U19-landsholdet.

I vinteren 2020 blev han udtaget til den trup, Kent Nielsen tog med i træningslejr i Spanien, og i forbindelse med corona-krisen blev han sammen med Anders Sønderby og Oscar Fuglsang rykket op i træningsmiljøet omkring førsteholdet og har trænet under Kent Nielsens ledelse det meste af foråret og sommeren.

Han forlængede sin kontrakt i SIF med to år i juli 2020 og fik sin debut i pokalkampen mod St. Restrup 3. september (5-0 til SIF), da han blev skiftet ind i 2. halvleg. Divisions-debuten kom i kampen mod Fredericia 27. september, da han igen blev skiftet ind efter pausen.

Scroll til toppen

Menu