Anders Dahl

Anders Dahl

Squad No. 18
Fødselsdato 1. maj 2002
Alder 18
Højde
Vægt
Hold Silkeborg IF, Silkeborg IF U19
Position Midtbane
Birthplace
Previous Clubs Ringkøbing IF

Silkeborg IF

PL GLS
3 0

Silkeborg IF U19

PL GLS
18 3

Anders Dahl har fået sin fodboldopvækst i Ringkøbing, hvor han kommer fra. Vejen gennem SIF’s talent-system har været atypisk for vestjyden, der først som 15-årig – i sommeren 2017 – skiftede til SIF med skolegang på Silkeborg Efterskole. Som Ringkøbing-spiller var han allerede inde omkring DBU’s samlinger for de kommende landsholdsemner fra 2002, og han valgte SIF mellem en række tilbud, bl.a. på grund af kombinationen mellem fodbold i SIF og skolegang på Silkeborg Efterskole. Han er fortsat en del af DBU’s ungdomslandshold og er i efteråret 2019 en del af U19-landsholdet.

I vinteren 2020 blev han udtaget til den trup, Kent Nielsen tog med i træningslejr i Spanien, og i forbindelse med corona-krisen blev han sammen med Anders Sønderby og Oscar Fuglsang rykket op i træningsmiljøet omkring førsteholdet og har trænet under Kent Nielsens ledelse det meste af foråret og sommeren.

Han forlængede sin kontrakt i SIF med to år i juli 2020 og fik sin debut i pokalkampen mod St. Restrup 3. september (5-0 til SIF), da han blev skiftet ind i 2. halvleg. Divisions-debuten kom i kampen mod Fredericia 27. september, da han igen blev skiftet ind efter pausen.

Næste Kamp

1. DIVISION

LØRDAG 17. APRIL KL. 13.15 (TV3 SPORT)
Scroll til toppen

Menu