10. juni 2019

U19-anfører: Nu tager vi pokalen

U19-anfører: Nu tager vi pokalen

Mikkel Juhl Andersen og SIF’s U19-mandskab sluttede sæsonen flot af i U19-ligaen med at drille mesterskabsbejlerne fra AaB. Nu gælder det sæsonens sidste kamp.

Det har været lige ved og næsten for SIF’s U19-mandskab i denne sæson. Holdet har spillet lige op med alle hold i rækken, og kan se tilbage på en sæson, som sagtens kunne have set helt anderledes ud, hvis resultaterne havde flasket sig mere i SIF’s retning.

På den måde var holdets sidste kamp i Aalborg meget sigende. Holdet startede svagt ud, og indkasserede et mål efter få minutter. Men langsomt arbejdede SIF-holdet sig ind i kampen, og kunne med lidt held og dygtighed havde snuppet alle tre point mod en modstander, som kunne sikre sig det danske mesterskab med en sejr. Sådan gik det ikke, og i stedet hentede SIF et vigtigt point, som sender Silkeborg IF op på en 9. plads i U19-ligaen.

– Det var en kamp, hvor der var meget intensitet på. Begge hold gik 100 procent efter sejren, og det resulterede så i et uafgjort resultat, og det er vi meget tilfredse med, lød det efter kampen fra Mikkel Juhl Andersen.

Højrebacken har været anfører for SIF i denne sæson, og har som skrevet kunne se tilbage på en sæson, som har budt på hele 10 uafgjorte kampe. Specielt i foråret har U19-holdet næsten udelukkende spillet helt tætte kampe.

– I forhold til starten på sæsonen, så har vi været bedre til at gøre kampene færdige. Der har været knald på her til sidst, hvilket har betydet, at vi ikke har tabt særlig mange kampe, fortæller U19-anføreren.

Onsdag spiller holdet sæsonens sidste kamp. Viborg FF venter i pokalfinalen, som skal spilles på neutral grund i Kjellerup.

– Den skal vi vinde. Så vil det også være en god sæson, hvis vi kan tage pokalfinalen og ende som nummer 9, fortæller Mikkel Juhl Andersen.

Kampen i Kjellerup bliver fløjtet i gang onsdag kl. 19.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen