9. juni 2019

U17 måtte se mesterskabet glide til Nordsjælland

SIF’s U17-drenge gjorde arbejdet færdigt med 4-1 sejr over AaB lørdag eftermiddag. Det rakte dog ikke til et dansk mesterskab, idet FC Nordsjælland også vandt sin kamp.

Skuffelsen hang tungt over AaB’s anlæg, da U17-kampen mellem AaB og SIF sluttede lørdag sidst på eftermiddagen. Ganske vist havde SIF vundet 4-1, men sejren var ubrugelig i kampen for at erobre mesterskabet. For tidligere på eftermiddagen havde FC Nordsjælland vundet 2-1 i Esbjerg, og dermed går guldet til Farum, mens SIF må “nøjes” med en sølvmedalje. Som trøst drejede hold-bussen ind omkring McDonald’s på turen hjem fra det nordjyske.

– Kampen var et godt billede på sæsonen, hvor jeg synes, vi har spillet noget godt offensivt fodbold. Vi er det mest scorende hold med over tre mål i snit, og vi slutter ét point efter FC Nordsjælland efter at de også vandt deres sidste kamp, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

I 1. halvleg havde SIF kraftig rygvind, og blandt andet derfor gav det meget spil på AaB’s halvdel. Vinden gjorde det svært at spille dybt, og SIF-drengene havde lidt svært ved at spille sig til store chancer. Anders Dahl scorede på en afslutning udenfor feltet, der blev rettet af.

I 2. halvleg viste SIF igen gode takter og havde flere scoringsmuligheder. Niclas Holm Pedersen scorede på straffespark til 0-2, Anton Holch-Leth lavede et flot mål, hvor han satte to mand af og sparkede bolden i kassen, inden Niclas Holm Pedersen scorede sit andet mål på et fremragende spark fra 20 meter.

Dermed er sæsonen slut for U17-drengene, hvoraf mange rykker op på U19-holdet efter sommerferien. Her vil Jesper Mikkelsen også rykke med, idet han fra den kommende sæson er ny U19-træner. Casper Røjkjær, der hidtil har været U15-træner, overtager U17-jobbet. Thomas Loft Jensen, der har været U19-træner gennem de seneste sæsoner, stopper i SIF.