11. juni 2019

Tre SIF’ere på banen for U20-landsholdet

Danmarks U20-landshold var mandag i aktion mod Norge. Tre SIF-spillere fik spilletid.

Mens det var Robert Skov og Kasper Dolberg som mandag stjal overskrifterne på A-landsholdet, så var SIF også flot repræsenteret på U20-landsholdet, som nogle timer tidligere mandag eftermiddag spillede testkamp mod Norge.

Oscar Hedvall og Frederik Alves Ibsen startede inde i kampen, mens Jeppe Okkels kom ind fra bænken med tyve minutter igen. De to defensive SIF’ere fik nok at se til i kampen, hvor Norge pressede godt på kampen igennem. Det endte med en norsk 3-2 sejr, efter tre scoringer hvor keeper Hedvall ikke kunne lastes. Det var en friløber, et straffespark og en afrettet bold som gik i kassen bag førstemålmanden i Silkeborg IF.

Frederik Alves Ibsen spillede også en god kamp, og var især med sit rolige pasningsspil en god igangsætter til Danmarks offensive spil. Det kom til udtryk kort inde i første halvleg, hvor det var en aflevering fra Alves som startede et flot dansk angreb, som udmøntede sig i et føringsmål af Alexander Ammitzbøll.

Jeppe Okkels blev skiftet ind med tyve minutter igen, og nåede kun at være på banen i et enkelt minut før Norge kom på 3-1. Efterfølgende overtog danskerne dog spillet, og det var ikke ufortjent, da indskiftede Elias Sørensen reducerede til 2-3 med ti minutter igen. Okkels forsøgte flere gange med sine velkendte ryk på venstrekanten, og kom da også forbi sin direkte modstander et par gange. Den sidste aflevering manglede dog for Okkels, som i det første opgør stod bag assisten til Danmarks mål. I stedet endte det med en 3-2 sejr til Norge, efter Danmark i slutfasen misbrugte et par store chancer.

– Det var alt i alt en god præstation af de tre SIF’ere. Vi vandt ikke, men spillet og måden de greb kampene an på var god, fortalte SIF’s A+-træner Dennis Pedersen, som kunne se spillet fra nærmeste hånd, da han udfyldte rollen som assistenttræner for U20-landstræneren Lars Knudsen.

Nu venter en kort sommerferie for de tre SIF-spillere, som om ni dage møder ind til første træning i den nye sæson i Silkeborg IF.

*På billedet er Frederik Alves Ibsen i gang med at skrive autografer. Der var 266 tilskuere til kampen i Horsens.