8. september 2020

SIF henter angriber i AaB

SIF henter angriber i AaB

21-årige Wessam Abou Ali er kommet på lang kontrakt i SIF, hvor han indgår i konkurrencen om de offensive pladser på Kent Nielsens mandskab i NordicBet Ligaen.

Det har været undervejs i et stykke tid. Og tirsdag eftermiddag lykkedes det. SIF har skrevet kontrakt med det 21-årige offensiv-talent Wessam Abou Ali, der er blevet købt fri af den aftale, han havde i AaB. Kontrakten løber i næsten 4,5 år – til udgangen af 2024.

Wessam Abou Ali var i sidste sæson udlejet til Vendsyssel FF, hvor han viste gode afslutningsevner og scorede mange mål, og det er da også fremme i forreste linje, at han skal bidrage for sin nye klub.

– Wessam er en dygtig målscorer, og han har gode individuelle færdigheder. Han dækker os ind på nogle af de positioner, hvor vi har behov – på den forreste plads som angriber og som venstre kant. Han indgår i konkurrencen om de positioner på lige fod med de øvrige spillere, vi har i truppen, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

En fantastisk følelse
SIF’s nye angriber med de palæstinensiske rødder er født i Gug lige udenfor Aalborg og har haft sin fodboldopvækst i nordjydernes talent-sektor. Han er som ungdomsspiller noteret for ni kampe på DBU’s ungdomslandshold. Han betegner sig selv som en kreativ spiller med god teknik og gode afslutningsevner. Samtidig har han en god højde.

– Det føles fantastisk (at skrive under med SIF). Det er dejligt endeligt at kunne lykkes med at få transferen på plads. Jeg er glad for at være her og møde alle menneskene i klubben. Og så glæder jeg mig til at træne med truppen, siger Wessam Abou Ali, der igennem et stykke tid har været en ombejlet herre efter at hans lejekontrakt i Vendsyssel udløb.

At det blev SIF, har han en god forklaring på.

Det kan blive rigtig godt
– Jeg havde en god snak med Kent Nielsen, og jeg føler, at måden SIF spiller på, og de ambitioner klubben har, passer mig meget fint. Jeg tror, at jeg passer godt ind som spiller på det tekniske underlag. Nu har jeg set mine nye holdkammerater spille, og det ser godt ud, så forhåbentlig kan jeg komme ind og bidrage med en masse til truppen, siger den 21-årige målscorer.

Jesper Stüker fremhæver først og fremmest Wessam Abou Alis høje niveau som argument for at hente ham til klubben. Samtidig gør hans unge alder ham også interessant på grund af potentialet for yderligere udvikling.

– Det kan blive rigtig godt, slår SIF’s sportschef fast.

Bosætter sig i Silkeborg
I sin lejeperiode i sidste sæson i Vendsyssel havde han en vis succes med 11 mål i 22 kampe, og det håber og tror han på, at han kan bære med sig ind i sin nye fodboldtilværelse i Silkeborg.

– Jeg er glad for at få muligheden i Silkeborg, og forhåbentlig kan vi komme langt med den klub her og rykke op i 3F Superligaen. Det er den klare målsætning for mig, slår Wessam Abou Ali fast.

Inden lejeperioden i Vendsyssel nåede han at spille 32 kampe og score 6 mål for AaB.

Wessam Abu Ali, der træner med sine nye holdkammerater første gang onsdag, bosætter sig med skiftet til SIF i Silkeborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 10.03. kl. 14.00
Scroll til toppen