7. september 2020

SIF åbner for salg af sæsonkort

SIF åbner for salg af sæsonkort

Med genåbningens fase 4 i Danmark følger tilladelse til tilskuere på JYSK parks tribuner, når SIF indleder den nye sæson på næste onsdag. Der bliver plads til omkring 3.000 tilskuere til SIF’s kampe.

Den nye sæson i NordicBet Ligaen bliver med tilskuere på tribunerne på JYSK park. Det ligger fast efter fredagens udmelding om, at sporten i Danmark bliver en del af genåbningens fase 4.

Konkret betyder de nye retningslinjer, at SIF kan lukke omkring 3.000 tilskuere ind til sine hjemmekampe i den sæson, der indledes på JYSK park mod Skive på næste onsdag.

På den baggrund indleder SIF nu salget af sæsonkort. Alle eksisterende sæsonkortindehavere modtager et tilbud om at tegne nyt sæsonkort. Da JYSK park skal inddeles i tydeligt adskilte sektioner, og da der kun må sidde tilskuere på hver andet sæde, vil de nuværende sæsonkortholdere blive tilbudt nye pladser. Der kan vælges mellem sæder på Mascot Tribunen, på Familietribunen, i Kristiansen Corner og på nedre afsnit af Den Røde Tribune, hvor der er siddepladser.

Det er også muligt for alle andre SIF-fans at gå ind i SIF’s billetsystem og købe sæsonkort. De kan købes fra kr. 500,-

SIF’s kampe vil blive afviklet med særligt fokus på sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til corona. Ud over at sidde med afstand på hvert andet sæde, er adgangsvejene adskilt, så tilskuere, der skal til forskellige sektioner, ikke blandes sammen, der er fokus på at der bliver holdt afstand ved indgange, salgsboder og toiletter, og tilskuere vil blive bedt om at komme på forskudte tidspunkter ligesom der skal afsprittes hyppigt.

Der vil ikke være adgang for gæsteholdets fans. Det er en generel forholdsregel til alle sports-begivenheder med tilskuere.

Køb dit sæsonkort her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen