6. september 2020

U14 var underlegne i Aalborg

U14 var underlegne i Aalborg

Det blev til en lussing på 2-8 for SIF’s U14-hold, der lørdag mødte AaB på udebane. Især 2. halvleg var hård ved SIF-drengene.

SIF’s U14-drenge fik en lussing af de store, da de lørdag formiddag var på besøg i Aalborg. AaB vandt kampen med hele 8-2, hvor SIF særligt i 2. halvleg blev kørt over, men også i indledningen havde sit hyr med modstanderen.

– AaB kom med 100 km i timen, og det kunne vi på ingen måder håndtere. Der gik 5-7 minutter, hvor vi tilmed kom bagud, før det gik op for os, at kampen var startet, siger træner Oliver Quottrup.

Herefter lykkedes det SIF’erne at få noget spil sat sammen og komme igennem nordjydernes kæder, men for ofte endte det i et boldtab eller en låst situation.

– AaB var gode og havde rigtig mange afslutninger. Vi var heldige med kun at være bagud 2-1 ved pausen, men vi forsvarede med ære, siger SIF-træneren.

I 2. halvleg blev SIF til gengæld skilt ad. SIF kom ud med “et dovent og usammenhængende udtryk,” som Oliver Quottrup formulerer det, og AaB scorede fem mål i de første 25 minutter af 2. halvleg. I de sidste 10-12 minutter fik SIF lidt skik på tingene igen, fik lidt possession på modstanderens halvdel og fik lavet et mål.

– Modstanderen var os overlegne på alle parametre, og det kunne vi ikke for godt matche. Vi hæfter os ved et par gode mål og nogle gode opspil, opsummerer Oliver Quottrup.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 3. runde, lørdag 5. september kl. 11.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 8-2 (2-1)
Mål for SIF: Magnus Morgenstern og Lucas Vohnsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen