5. april 2024

Pokalfinalen skal sikres! Læs alt om udebaneturen her

Vi bliver mange SIF’ere på Monjasa Park torsdag til en forhåbentlig festlig aften. Læs alt om away-turen her.

Kampen & historik

Med et fremragende udgangspunkt via en 6-1-sejr på JYSK park i første semifinale er første dybe spadestik mod en pokalfinale taget.

Torsdag d. 11. april kl. 18.00 fløjtes anden semifinale i gang på Monjasa Park i Fredericia, hvor sidste skridt mod sæsonens største kamp skal tages. Hvis SIF’erne løser opgaven, står den på pokalfinale Kristi Himmelfartsdag d. 9. maj, men vi skal helt i mål og gøre arbejdet færdigt på ordentlig vis!

I første opgør stod vi sammen på JYSK park og skabte en magisk aften med fantastisk stemning og eufori – det gentager vi til torsdagens kamp, hvor opbakningen er enorm og udebaneafsnittet for længst er udsolgt.

Bustur

Der arrangeres som sædvanligt bustur til udekampen i Fredericia, og de tre første busser er allerede tæt på at være udsolgt. Vil du med bussen, er der fortsat to muligheder:

Sifosis sender allerede en fyldt bus fra JYSK park med afgang kl. 15.30. Har du ikke nået at få billet til bussen, så send en mail til silkeborg@sifosis.dk, de opretter en venteliste og bliver der nok tilmeldinger opgraderes der til en dobbeltdækker. Der er deadline mandag kl. 12.00.

SIFAros sender bus fra Aarhus, og der er kun få ledige pladser til de hurtige. Bussen kører fra Musikhuset kl. 15.45, og prisen er 120 kr. tur-retur. Vil du have fingrene i en af de sidste pladser, så skriv til SIFAros på Instagram eller send en mail til soehoelandetsstemmer@gmail.com.

Billetsalg

Udebaneafsnittet med plads til 600 personer er for længst udsolgt, og der er desværre ikke mulighed for at udvide udebaneafsnittet.

Vi opfordrer til at benytte det fastgjorte opslag på klubbens Facebook side som byttebørs, så alle billetter kan blive brugt.

Husk, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til Silkeborg IF andre steder på Monjasa Park end i udebaneafsnittet.

Ankomst i bil

Der er masser af parkeringsmuligheder på den store parkeringsplads foran Fredericia Idrætscenter.

Vi anbefaler kraftigt at parkere på den sydlige del af parkeringspladsen, tættest på Hotel Fredericia, hvorfra du hurtigt kan gå til udebaneafsnittet.

Fra parkeringspladsen går turen til fods syd om Fredericia Idrætscenter ad Kommunikationsvej.

Ved Miniland Fredericia drejer du til venstre ad den lille sti, der fører direkte til udebaneafsnittet.

Alternativt kan der parkeres på Lumbyesvej, hvor udebaneafsnittet kan nås på en 10-12 minutters gåtur.

Offentlig transport

Ankommer du med tog til Fredericia Station, kan du med en lille halv times gåtur nå Monjasa Park til fods. Gå ad Lumbyesvej og drej efter knap 1 km til højre ad kommunikationsvej. Gå stik nord mod Fredericia Svømmehal og følg derefter Kommunikationsvej til højre. Ved Miniland Fredericia drejer du til venstre ad den lille sti, der fører direkte til udebaneafsnittet.

Vil du hellere køres helt til døren, afgår bus nummer 2 og 7 direkte fra Banegården til Fredericia Idrætscenter, hvor du kan stå af og gå turen syd om Idrætscenteret for at nå til udebaneafsnittet.

Tilskuerinfo
Adressen er:

Monjasa Park
Vestre Ringvej 102
7000 Fredericia

Dørene åbner en time før kampstart kl. 17.00.

Udebaneafsnittet er beliggende på Carlsberg Tribunen sektion G på det sydøstlige hjørne af Monjasa Park.
Der er mulighed for at købe både noget at spise og drikke, husk at handle på andre tidspunkter end i pausen, hvis du vil undgå alt for meget kø.

TV

Er du forhindret i at tage turen til Fredericia, kan kampen ses på DR2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen